DOLAR 32,5627
EURO 34,8130
ALTIN 2.418,56
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

“Kurtlar Vadisi hangi kanalda geri dönüyor?” sorusu yanıt buldu!

23.01.2023
A+
A-

Necati Şaşmaz, yayınlandığı dönemde reyting rekorlarını alt üst eden dizinin ocak ayında ekranlara geri döneceğini açıklayarak müjdeli haberi duyurmuştu.

Şaşmaz, “Kurtlar Vadisi’nde 397 bölüm oynadım, ömrümün 20 yılı Kurtlar Vadisi ile geçti. Kıymetli ancak bir o kadar da yorucu bir işti, bu sebeple bir ara verelim diye düşündük. Dizi tekrar istenmeye başladı, nasipse olacak. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için” demişti.

Dizinin yeni bölümleri Türkiye’de Haziran ayında yayına başlayan ABD merkezli online dizi ve film platformu Disney Plus’ta izleyiciyle buluşacağı iddia edildi.

Fanları heyecanlandıran bu iddiayı TV100’den Birsen Altuntaş araştırdı ve bu iddianın da asılsız olduğunu öğrendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.