DOLAR 32,5141
EURO 34,9068
ALTIN 2.424,23
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Kulağından Canlı Sinek Çıktı

25.09.2020
A+
A-

Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı kırsal Poyraz Mahallesi’ndeki bahçesindeki ağaca incir toplamak için çıkan Recep Korkmaz kulağından bir ses olduğunu fark etti. Kulağındaki sesten dolayı geceyi uykusuz geçiren Korkmaz, soluğu ilçede bulunan özel bir hastanenin Kulak Burun Boğaz Polikliniğinde aldı. Operatör Doktor Muhammet Yeniay tarafından muayene edilen 66 yaşındaki çiftçi Recep Korkmaz’ın kulağında canlı sinek olduğu tespit edildi. Hayatının şokunu yaşayan Korkmaz’ın kulağına giren sinek, Op. Dr. Yeniay tarafından canlı olarak çıkarıldı.

‘KULAĞIMDA CANLI BİR SİNEK GÖRÜNCE ŞOK OLDUM’

İncir toplamak için bahçesinde bulunan ağaca tırmandığını söyleyen Korkmaz, ‘Saat 16.00 sıralarında incir toplamak için bahçemizde bulunan incir ağacına çıktım. İncir toplarken bir vızıltı sesi duydum ve elimi kulağıma götürdüm. Elime bir şey gelmeyince incir toplamaya devam ettim ve daha sonra eve gittim. Eve gittikten bire süre sonra kulağımın içinden garip sesler gelmeye başladı. Bu sesten dolayı sabaha kadar uyuyamadım. Sabah olunca mahalledeki bir akrabam ‘Sen bir doktora git. Kulağının içine böcek veya başka bir şey girmiş olabilir. İhmal etme’ dedi. Hemen Salihli’ye gelerek özel bir hastaneden randevu aldım. Doktorun yanına girdim ve muayene oldum. Muayene esnasında karşımdaki ekrandan kulağımın içinde canlı bir sinek olduğunu gördüm ve adeta şok geçirdim. Doktorum büyükçe bir sineği kulağımın içinden çıkarttı. Allah’a şükür sinek çıkınca rahatladım’ dedi.

‘İLK KEZ CANLI BİR SİNEĞİ KULAKTAN ÇIKARDIM’

Korkmaz’ın kulağına giren sineği canlı olarak çıkaran Kulak Burun Boğaz Hastalıkları Uzmanı Operatör Doktor Muhammet Yeniay, ‘Recep Korkmaz adlı hastamız muayene olmaya geldiğinde sol kulağından pır pır şeklinde bir ses geldiğini söyledi. Bunun üzerinde hastamızın kulağında yabancı bir cisim olduğundan şüphelendik ve hemen gerekli muayenesini yaptık. Kulak içine kamera ile girdiğimizde sineği fark ettik ve kulağındaki sineği çıkarttık. Şu anda kulak zarı gayet güzel. İşitmesi ile ilgili de herhangi bir sorunu yok. Daha öncede buna benzer vakalarla karşılaşmıştım. Ancak ilk kez kulak içinde bir canlı sinekle karşılaştık’ diye konuştu.

İLİşKİLİ HABERLER Coronavirüs İçin Sinek Açıklaması: Meyvenin Üstüne Konduğunda Bulaştırma Riski Var

Coronavirüs İçin Sinek Açıklaması: Meyvenin Üstüne Konduğunda Bulaştırma Riski Var

İlaçlara Bağışıklı Sivrisinek Türü Ortaya Çıktı!

İlaçlara Bağışıklı Sivrisinek Türü Ortaya Çıktı!

Sineksavarlar Tehlike Saçıyor

Sineksavarlar Tehlike Saçıyor

Sinek Öldürmek İsterken Evini Havaya Uçurdu

Sinek Öldürmek İsterken Evini Havaya Uçurdu

İLİşKİLİ GALERİLER Evinizden ve Vücudunuzdan Sivrisinekleri Uzaklaştıracak 9 Bitki

Evinizden ve Vücudunuzdan Sivrisinekleri Uzaklaştıracak 9 Bitki

Sivrisinek Isırığı İçin Ev Yapımı Merhem Nasıl Yapılır?

Sivrisinek Isırığı İçin Ev Yapımı Merhem Nasıl Yapılır?

Uzmanlar Açıkladı: Sinekler Coronavirüsü Bulaştırır mı?

Uzmanlar Açıkladı: Sinekler Coronavirüsü Bulaştırır mı?

Bu Yöntemleri Daha Önce Hiç Kullanmadınız: Sivrisinekten Korunmanın Doğal Yolları

Bu Yöntemleri Daha Önce Hiç Kullanmadınız: Sivrisinekten Korunmanın Doğal Yolları

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.