DOLAR 32,2659
EURO 34,7613
ALTIN 2.400,44
BIST 10.158,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

Küçük yalanlar hayatımı kurtardı

16.10.2018
A+
A-

◊ Bu sezon “Koca Koca Yalanlar” ile ekrandasınız. Sizin için bu diziyi diğer projelerden ayıran özellik nedir?

– Öncelikle hikayesi… Maalesef ne kadar kabul edilmese de aldatma sürekli şahit olduğumuz, yaşanılan kötü bir gerçek. Bu cesur projenin içinde yer almak, bunu da komedi ve ironi ile yapıyor olmak, “Koca Koca Yalanlar”ı benim için cazip kıldı diyebilirim. Kanal D ile ilk defa çalışacak olmam da bir diğer sebep.

◊ Canlandırdığınız Alp karakterinin çok sempatik sahneleri var. Çekerken de ekrana yansıdığı kadar eğleniyor musunuz?

– Hem de tüm ekip olarak eğleniyoruz. Alp her an her şeyi yapabilecek, hayatı çok seven, fırlama bir karakter. Hayata bakışı çok esprili. Dolayısıyla oynarken doğaçlama yapmaya izin veriyor.

◊ Sizin gerçekte mizacınız nasıl, Alp’e benziyor musunuz?

– Çok benzer yanları olduğu söylenemez. Çünkü Alp fazlasıyla boşvermiş ve gününü yaşayan biri. Olaylara bakışındaki esprili yaklaşımı bana yakın geliyor ama kişisel olarak ortak bir noktamız yok. İyi ki yok diyebilirim aslında (gülüyor).

class=’cf’>

BEN DE HERKES KADAR YALAN SÖYLERİM

◊ Koca koca olmasa da küçük yalanları ne kadar kullanırsınız hayatınızda?

– Herkes kadar (gülüyor). Çok politik bir cevap oldu sanırım ama gerçekten hayatımı hiçbir zaman koca koca yalanlarla sürdürmedim. Ama küçük yalanların da hayatımı kurtardığı zamanlar oldu. Bizde yalan yok (gülüyor)…

◊ Teknolojiyle ne kadar iç içesiniz, gelişmeleri takip eder misiniz yoksa biraz daha nostaljiyi mi seversiniz?

– Teknolojiye yakın olsam da nostaljiden kopamadığım noktalar da var. Mesela kitabı dijital ortamda okumayı sevenlerden değilim; kitabı elimde tutmalı, sayfaları çevirmeliyim. Gazete için de aynı şey geçerli.

◊ Son olarak “Koca Koca Yalanlar” izleyicilerine neler söylemek istersiniz?

– Dışarıdan çok güzel tepkiler alıyoruz. Sadece sosyal medyada değil sokakta birebir aldığımız tepkiler de çok olumlu. Dolayısıyla bu bizi mutlu ediyor. Kendi adıma çok güzel bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Bizi takip etmeye devam etsinler, sürprizlere hazır olsunlar.

KENDiMLE DALGA GEÇMEYi SEVERiM

◊ En çok neye gülersiniz?
– Ben gülmeyi seven biriyim. Gülmenin insanı iyileştirdiğini, güzelleştirdiğini, enerji verdiğini düşünüyorum. Dolayısıyla mümkün olduğunca her şeyi gülerek karşılarım. Ama beni çok güldüren arkadaşlarım var. Eşimleyken de çok gülerim. Bazen kendime de gülüyorum, kendimle dalga geçmeyi seviyorum galiba.

UÇAK KORKUSU BENİ ZORLUYOR

◊ Büyük bir korkunuz var mı?
– Beni tanıyan herkes iyi bilir, uçak korkum var. Zorlanıyorum ama yavaş yavaş alışmaya başladım. Onun dışında herkesin olduğu kadar gelecekle ilgili korkularım var. Çok hızlı tüketen, yaşadığımız dünyanın kıymetini maalesef bilmeyen, değerini ancak bir şeyleri kaybedince anlayan bir mantalite ile ilerliyoruz. Bu beni açıkçası biraz korkutuyor.

◊ En son ne için “Ben bunu nasıl yapmışım” dediniz?
– Pişmanlık manasında hiç böyle bir şey söylediğim olmadı. Ama kendimle gurur duyarak “Vay be ben bunu nasıl yapmışım” dediğim çok oldu.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.