DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Kübra Aykut’un İntiharı ve Bursa’daki Cenaze Töreni

Kübra Aykut’un trajik intiharı ve Bursa’da düzenlenen cenaze töreni, toplumsal duyarlılığı artırırken, gençlerin ruh sağlığına dikkat çekiyor. Bu olayın ardındaki nedenler ve toplumsal etkileri üzerine derinlemesine bir inceleme.

25.09.2024
A+
A-

İstanbul’daki İntihar Olayı ve Kübra Aykut’un Defni

İstanbul'daki İntihar Olayı ve Kübra Aykut'un Defni

İstanbul’un Sultanbeyli ilçesindeki evinin 5. katından atlayarak intihar eden sosyal medya fenomeni Kübra Aykut, otopsi işlemlerinin ardından memleketi Bursa‘ya getirildi. Genç fenomen, Bursa’da düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

Veda Mektubu Ortaya Çıktı

Veda Mektubu Ortaya Çıktı

Kübra Aykut’un intihar etmeden önce yazdığı veda mektubu, olayın ardından büyük bir üzüntü yarattı. Mektubunda, “Kendi hür irademle atladım. Çünkü artık yaşamak istemiyorum. Fıstığa çok iyi bakın. Hayatımdaki herkese çok iyi geldim. Ama kendime iyi gelemedim. İyi bir insan olarak yaşamak bana hiçbir şey kazandırmadı. Bu hayatta bencil olun. O zaman mutlu olursunuz. Günlerdir can çekişiyordum, kimse görmedi. Kendimi çok seven ben, kendimi düşündüğüm için gidiyorum. Özür dilerim. Nasıl şaşırttım ama yine sizi” ifadeleri yer aldı.

Cenaze Töreni

Cenaze Töreni

Kübra Aykut’un cenazesi, İstanbul’daki otopsi işlemlerinin ardından Bursa’ya götürüldü. Yıldırım ilçesi Selçukbey Mahallesi’nde bulunan Fatih Camii’nde öğle namazının ardından cenaze namazı kılındı. Aykut’un cenazesi, gözyaşları içinde Erdoğanköy Kent Mezarlığı‘na defnedildi.

Katılımcılar

Cenaze namazına, AK Parti Yıldırım İlçe Başkanı İrfan Akkaya, Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ve sosyal medya fenomenleri Dilan Polat ve eşi Engin Polat gibi birçok kişi katıldı. Polat çifti, cenaze sırasında yoğun bir koruma ordusuyla yer aldı ve gazetecilerin görüntü almasını istemedi.

– BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.