DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Kripto Varlık Yatırım Ürünleri: Değişen Trendler

Kripto varlık yatırım ürünleri hakkında güncel ve değişen trendlerle ilgili bilgi edinin. Kripto para birimleri ve dijital varlıklara yatırım yaparken nelere dikkat etmelisiniz? Detaylar burada!

22.04.2024
A+
A-

Kripto varlık yatırım ürünleri için balayı dönemi sona ermiş gibi görünüyor. CoinShares’in son raporu, bu yılın başlarında rekor girişlerin ardından yatırımcı duyarlılığında bir değişim olduğunu ortaya koyuyor. İkinci hafta üst üste çıkışlar hakim durumda, toplamda 206 milyon dolar fon dışarı çıktı. Bu durum, özellikle Amerika Birleşik Devletleri’ndeki yatırımcılar arasında artan bir endişeyi gösteriyor. Rapor, bu değişimi tetikleyen önemli bir faktörün altını çiziyor: faiz oranı beklentileri.

Kripto Varlık Yatırım Ürünleri: Değişen Trendler

ABD ETF’lerindeki Darbe ve Yeni Trendler

ABD ETF'lerindeki Darbe ve Yeni Trendler

Olumsuz hava coğrafi olarak yoğunlaşırken, en büyük darbeyi ABD ETF’leri aldı. Bu köklü ETF’ler 244 milyon dolar tutarında çıkışa tanık oldu. İlginç bir şekilde, yeni piyasaya sürülen ETF’ler, öncekinden çok daha yavaş bir hızda da olsa, giriş görmeye devam ediyor. Bitcoin 192 milyon dolar ile çıkışların en büyük kısmını görürken, short Bitcoin pozisyonlarının önemli bir ilgi görmemesi dikkat çekicidir. Bu durum, yatırımcıların mevcut geri çekilmeye rağmen Bitcoin’e karşı tamamen bahis oynamakta tereddüt ettiklerini gösteriyor.

Kripto Varlık Yatırım Ürünleri: Değişen Trendler

  • ETP hacimlerinin toplam Bitcoin hacimleri içindeki payının (%28) bir ay öncesine kıyasla (%55) önemli ölçüde azalmış olması dikkat çekicidir.
  • Ethereum, altıncı haftasında toplam 34 milyon dolar tutarında çıkışla kayıp serisini sürdürüyor.
  • Litecoin ve Chainlink sırasıyla 3,2 milyon dolar ve 1,7 milyon dolarlık girişlerle trendi değiştirdi.
  • Diğer giriş yapan kripto paralar arasında BNB, XRP, ADA ve DOT bulunuyor.
  • Blockchain hisse senetleri ise on birinci haftada toplam 9 milyon dolar tutarında çıkışla karşı karşıya kaldı.

Rapor, bu değişimlerin yanı sıra yaklaşan Bitcoin yarılanmasına ilişkin yatırımcı endişesini de yansıtıyor. Sonuç olarak, kripto varlık piyasasında yeni trendlerin oluştuğu ve yatırımcıların stratejilerini gözden geçirdiği bir döneme girildiği söylenebilir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter‘da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.