DOLAR 32,3829
EURO 34,7802
ALTIN 2.396,52
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
19°C
Hafif Yağmurlu
Cum 17°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Kripto Para Yatırımlarında Balina Hareketleri

Kripto para yatırımlarında balinaların piyasalardaki etkisi ve hareketleri inceleniyor. Balina alım satım stratejileri ve piyasa analizleri hakkında detaylı bilgiler burada.

20.04.2024
A+
A-

PUPS Balinasının Yatırımı

Son dönemde, Ordinals olarak da bilinen PUPS kripto para birimi, Bitcoin’deki halving olayının ardından kripto para sektöründe popülerliğini önemli ölçüde artırdı. Bitcoin’in lider kripto para birimi olma özelliğini sürdürmesi ve halving ile birlikte arzın azalması, PUPS’a olan ilgiyi de beraberinde getirdi. Bu ilgi, kripto balinalarının da dikkatini çekmiş durumda.

MEMEcoin Trader’ının Karlı Yatırımı

Look On-Chain’in bir başka tweet’inde ise, bir trader’ın #MEMEcoin’de yaptığı karlı yatırımdan bahsediliyor. Bu trader, 16 ve 17 Mart tarihlerinde toplam 7 #MEMEcoin alarak 8.282.8 $SOL (1,49 Milyon Dolar) kar elde etti.

Balina’nın Boden ve WIF Coin ile PUPS Yatırımı

Look On-Chain’in son tweet’inde ise, bir balinanın 11 Nisan’dan beri 1,8 Milyon $boden (1,15 Milyon Dolar) ve 1,05 Milyon WIF coin (2,63 Milyon Dolar) kullanarak 54.161 $PUPS (2,88 milyon dolar) satın aldığı belirtiliyor.

Twitter ve Telegram Takibi

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter’da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.