DOLAR 32,2668
EURO 35,0770
ALTIN 2.465,78
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 21°C
Paz 23°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Kripto Para Yatırımcıları Nisan’a Odaklandı

Kripto para yatırımcıları, Nisan ayında meydana gelen fiyat dalgalanmalarıyla ilgileniyor. En son kripto para haberleri ve analizleri için takipte kalın!

01.04.2024
A+
A-

İyi geçen bir Mart’tan sonra kripto para yatırımcıları odağını Nisan’a çevirdi. Bu bağlamda yatırımcılar, fırlama potansiyeli olan kripto para birimleri hakkında içgörü arıyor. Değerli göstergeler arasında, türev piyasasındaki açık pozisyonlar önümüzdeki haftalarda olası açığa satışlara işaret ediyor. Kripto analisti Vinicius Barbosa, Nisan ayı için ‘short squeeze’ potansiyel yüksek 2 altcoin’e dikkatleri çekiyor.

Kripto Para Yatırımcıları Nisan'a Odaklandı

CoinGlass, Açığa Satış Potansiyeli Belirledi

CoinGlass, Açığa Satış Potansiyeli Belirledi

Özellikle short pozisyonların mevcut hakimiyeti, belirli kripto para birimlerinde büyük likidasyonları tetikleyerek fiyatlarını orantılı olarak yükseltebilir. Bunun nedeni, yatırımcıların ayı eğiliminde oldukları bir kripto para birimine karşı short pozisyon açmak için bir likidasyon fiyatı üzerinde anlaşmalarıdır. CoinGlass verileri Nisan’da iki kripto para için açığa satış potansiyeli tespit etti.

Kripto Para Yatırımcıları Nisan'a Odaklandı

  • Ethereum (ETH): Ethereum vadeli işlemlerindeki toplam açık faiz 13 milyar doların üzerinde rekor seviyelerde seyrediyor. Bu durum ETH için short squeeze potansiyeli yaratabilir.
  • XRP: XRP için 24 saatlik short pozisyon hacmi 344,60 milyon dolar. Token, 0,627 dolardan işlem görüyordu ve dalgalanmaya açık bir durumda.

Bu potansiyellere rağmen, açığa satış yapanların vadeli likiditasyonları bir short squeeze gerçekleşeceğini garanti etmez. Kripto para piyasası son derece değişken ve her dakika büyük ölçüde değişiyor. Makaledeki görüşler ve tahminler analiste ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Kripto Para Yatırımcıları Nisan'a Odaklandı

Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.