DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

İşte ilk yerli üretim logolu otomobiller!

15.10.2018
A+
A-

Geçtiğimiz ay Resmi Gazete‘de açıklanan karara göre üretim yeri Türkiye olan mallar için bakanlıkça tespit ve ilan edilen şekil, logo veya işaretin bulunması zorunlu hale getirildi. Yerli ürünlere uygulanacak olan bu etiket uygulamasıyla, malın satış fiyatı ve birim fiyatının uygulanmaya başlandığı tarih de ürünlerin üzerinde yer alacak.

Turkcell’den enflasyonla mücadele için destek!

Turkcell Enflasyonla Topyekûn Mücade Programı’na müşterini mutlu edecek bomba gibi bir kampanya ile destek verdi. İşte Turkcell 2 kat internet kampanyasının detayları!

Yeni düzenleme ile birlikte yerli üretim logolu ilk otomobiller açıklandı. Bursa’da tamamen yerli operatörler aracılığıyla üretilen Clio HB ve Megan Sedan modelleri Yerli Üretim logosuyla satışa sunulacak.

Türkiye’de en çok kullanılan modeller arasında ilk üçe giren Megan Sedan ve Clio HB otomotiv sektöründe ilk bu logoyu kullanan ilk modeller oldu.

Açıklanan rakamlara göre 2018 yılı içerisinde Bursa’daki Renault fabrikasında toplamda 40.552 adet, Clio HB ve Megan Segan üretildiği de açıklandı.

Yerli telefon üretimi nasıl gerçekleşiyor?
Yerli telefon üretimi nasıl gerçekleşiyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerli üretimi destekleyen cümlelerinden sonra, insanların gündeminde yerli üretim ve yerli marka daha da yoğun bir şekilde konuşuldu. Peki, yerli telefon üretimi nasıl gerçekleşiyor?

İlk olarak Renault’un en çok tercih edilen iki modelinde kullanılmaya başlanan etiket uygulamasının ilerleyen günlerde firmanın, Bursa’daki fabrikada üretmiş olduğu diğer modellerinde de kullanılmaya başlanacağı da belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.