DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Kripto Para Yapay Zeka Tahminleri: SHIB, XRP ve SOL Coin Analizi

Kripto para dünyasında yapay zeka tahminlerine göz atın! SHIB, XRP ve SOL coin analizi ile ilgili en güncel bilgilere ulaşın ve yatırım yaparken avantaj sağlayın.

20.04.2024
A+
A-

SHIB Coin için Yapay Zeka Tahmini

SHIB Coin için Yapay Zeka Tahmini

Kripto para piyasası, son dönemde Bitcoin halving etkinliğini geride bıraktı. Bu gelişmelerin ardından yatırımcılar, piyasanın seyrini merak ediyor. Türk kripto yatırımcıları arasında popüler olan XRP, SOL ve SHIB Coin için Mayıs ayı tahminlerine göz attık. SHIB Coin, geçtiğimiz haftalarda yaşadığı düşüşle dikkat çekti. PricePredictions’ın yapay zeka algoritmalarına göre, SHIB Coin’un 1 Mayıs’a kadar %4,35 oranında düşüş yaşaması bekleniyor.

XRP Coin için Yapay Zeka Tahmini

XRP Coin için Yapay Zeka Tahmini

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile Ripple Labs arasındaki yasal süreç devam ediyor. Bu durum XRP’yi olumsuz etkiliyor ve kripto para, istenilen büyümeyi sağlayamıyor. Mevcut durumda XRP, 0,52 dolar seviyesinde işlem görüyor. Yapay zeka analizlerine göre, XRP’nin 1 Mayıs’a kadar 0,432 dolara düşmesi bekleniyor, bu da yaklaşık %18’lik bir düşüş anlamına geliyor.

SOL Coin için Yapay Zeka Tahmini

SOL Coin için Yapay Zeka Tahmini

Solana (SOL), son dönemde piyasadaki dalgalanmalara benzer bir seyir izliyor. Hızlı bir toparlanma yaşayan SOL, şu anda 123,41 dolar destek seviyesi ile 157,96 dolar direnç seviyesi arasında işlem görüyor. Yapay zeka analizlerine göre, SOL’un kısa vadeli eğilimi yükseliş yönünde olsa da uzun vadede düşüş bekleniyor. SOL’un 1 Mayıs’a kadar neredeyse 132,08 dolara düşeceği tahmin ediliyor, bu da mevcut seviyeden yaklaşık %8’lik bir düşüş anlamına geliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.