DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

Kripto Para Piyasasında Son Gelişmeler

Kripto para piyasasında son gelişmeler ve güncel haberlerle ilgili en yeni bilgileri buradan takip edin. Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para birimleri hakkında detaylı analizler ve piyasa tahminleri.

06.04.2024
A+
A-

FTX, Solana Satıyor

Kripto para piyasası son zamanlarda oldukça hareketli bir dönemden geçiyor. Özellikle FTX’in Galaxy Trading ve Pantera Capital gibi firmalara 1,6 milyar dolar değerinde kilitli Solana (SOL) sattığı gelişme büyük ilgi çekti. Token başına 64 dolardan yapılan satış, piyasadaki likidite sorununa çözüm arayışlarının bir parçası olarak değerlendiriliyor.

Ark Invest, Coinbase Hisselerini Sattı

Ark Invest, Coinbase Hisselerini Sattı

Yatırım yönetimi şirketi Ark Invest, portföyünde bulunan borsa yatırım fonlarından (ETF’ler) ikisinde bulunan Coinbase hisselerini elden çıkardı. Bu hamle, Coinbase hisse senedinin performansı ve portföy yönetimindeki denge ihtiyacını yansıtıyor.

Genesis, Bitcoin Alımı Gerçekleştirdi

İflas durumundaki kripto para kredi şirketi Genesis, alacaklılara geri ödeme yapabilmek için GBTC hisselerini satarak 32.041 Bitcoin satın aldı. Bu adım, Genesis’in alacaklılarına milyarlarca dolar değerinde nakit ve kripto para ile geri ödeme yapma planının bir parçası olarak görülüyor.

Öne Çıkan Diğer Gelişmeler

Öne Çıkan Diğer Gelişmeler

Kripto para piyasasında son dönemde yaşanan bu önemli gelişmelerin yanı sıra, birçok şirket ve yatırımcıdan farklı hamleler gözlemlenmekte. Bu durum, piyasadaki volatiliteyi artırarak yatırımcıların risk algısını şekillendirmeye devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.