DOLAR 32,2020
EURO 35,0069
ALTIN 2.504,53
BIST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

Kripto Para Piyasası Güncellemesi

Kripto para piyasasındaki son gelişmeleri ve güncel haberleri takip edin. En yeni kripto para analizleri ve fiyat tahminleriyle piyasayı yakından izleyin.

08.05.2024
A+
A-

Kripto para sektörü, boğaların ve ayıların çekişmesine sahne olmaya devam ediyor. Lider kripto para birimi Bitcoin, 65 bin dolar direncini aşamayarak 62 bin dolara geriledi. Birçok altcoin de genel olarak negatif yönde hareket ediyor. Mayıs ayının seyri hala belirsizliğini koruyor.

SOL Fiyat Tahmini

SOL Fiyat Tahmini

Yapay zeka algoritmalarıyla çalışan PricePredictions platformuna göre, Solana (SOL) 31 Mayıs’a kadar 147,11 dolara ulaşabilir. Bu tahmin, mevcut 145 dolarlık fiyata göre hafif bir artış öngörüyor. SOL’un piyasada genel olarak kırmızıda seyrettiği dönemde projelerine olan ilgi ve ağ sorunlarının çözümüyle istikrarlı bir ilerleme kaydettiği görülüyor.

ADA Fiyat Tahmini

ADA Fiyat Tahmini

Cardano (ADA), yenilikçi üçüncü nesil blockchain teknolojisiyle biliniyor. CoinCodex’e göre yapay zeka botları, ADA’nın 31 Mayıs’a kadar 0,4613 dolara ulaşabileceğini tahmin ediyor. Cardano, son dönemde yaşadığı dalgalanmalarla yatırımcılara belirsizlik hissiyatı yaşatıyor. Ancak aktif adreslerdeki artış, platforma olan ilginin devam ettiğini gösteriyor.

LUNC Fiyat Tahmini

LUNC Fiyat Tahmini

Kriptokoin.com’un bildirdiğine göre, Terra Classic (LUNC Coin) yakın zamanda %25’ten fazla değer kaybetti. Ancak PricePredictions’ın yapay zeka algoritmaları, LUNC Coin’in 31 Mayıs’a kadar 0,000105 dolara yükselebileceğini tahmin ediyor. Terra Classic topluluğunun aldığı kararlar fiyat üzerinde etkili olmaya devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.