DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C

Kripto Para Haberleri ve Son Dakika Gelişmeleri

Kripto para dünyasındaki son gelişmeleri ve güncel haberleri takip edin. En yeni kripto para haberleri ve analizlerini burada bulabilirsiniz. Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto paralarla ilgili son dakika haberleri.

25.04.2024
A+
A-

Garanti BBVA’dan Kripto Para Hamlesi

Garanti BBVA'dan Kripto Para Hamlesi

Türkiye’nin önde gelen bankalarından Garanti BBVA, kripto para sektöründeki yatırımlarına devam ediyor. Bankanın kripto varlıklara odaklanan kolu olan Garanti BBVA Dijital Varlıklar, Avalanche (AVAX coin)’ı platformuna eklediğini duyurdu. Bu hamleyle Garanti BBVA Dijital Varlıklar, müşterilerine Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve USD Coin (USDC) varlıklarının ardından dördüncü bir kripto para birimi sunmuş olacak. Bankanın Genel Müdür Yardımcısı ve Garanti BBVA Dijital Varlıklar Yönetim Kurulu Başkanı M. Çağrı Süzer, Avalanche (AVAX) desteğinin Türk yatırımcılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanmasını beklediklerini sözlerine ekledi. Garanti BBVA Dijital Varlıklar’ın platformuna eklenen Avalanche (AVAX) tokenleri, ilk etapta saklama hizmetiyle kullanıcılara sunulacak. Yakın zamanda ise AVAX alım satım hizmeti de devreye alınacak.

Merlin Chain ve Starknet’ten Son Dakika Duyuruları

  • Merlin Chain, 25 Nisan’da bir açıklama yaparak kullanıcıların M-BTC’yi daha önce almamışlarsa, sırasıyla gas ücreti veya gas ücreti olmadan L1 veya L2 adresine “stake” çıkarmayı seçebileceklerini duyurdu.
  • Memeland NFT projesi, 25 Nisan’da hak kazanan Stakeland kullanıcılarına toplam 1 milyon Runecoin kırmızı zarfı dağıtacağını açıkladı.
  • Starknet Foundation ise 25 Nisan’da, kurulu ekiplerin Starknet ana ağına oyunlar başlatmalarını destekleyen “Advance” pilot fırsatını başlattığını duyurdu.

Program, oyunlar için kullanılan ağ ücretlerini eşleştirecek ve oyun geliştiricilerinin hesaplarına yatırarak büyümelerini ve Starknet ekosistemindeki gelişmelerini hızlandırmalarını sağlayacak. Programın kredi limiti 1 milyon dolara kadar olacak.

Coinbase ve BounceBit’ten Güncel Gelişmeler

Coinbase ve BounceBit'ten Güncel Gelişmeler

  • TON, 25 Nisan’da resmi olarak, TON NFT pazarlarında 2.061 NFT işlemcisine ve sahibine 105.600 TON (yaklaşık 600.000 dolar) airdrop yapacağını duyurdu.
  • Coinbase, 25 Nisan’da, Coinbase International Exchange ve Coinbase Advanced’de Dogwifhat (WIF) sürekli vadeli işlemleri için destek ekledi. Limit, piyasa, stop-loss ve limit stop emirleri artık kullanılabilir.
  • SynFutures, MERL, YIELD ve MANEKI için kalıcı vadeli işlem sözleşmeleri başlatacağını açıkladı.
  • Bitcoin re-stake blockchaini BounceBit, Water Margin ve East-to-West etkinliklerinin sona erdiğini açıkladı ve katılan tüm uygun katılımcılara BB airdrop yapacak.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter‘da, Facebook’ta ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.