DOLAR 32,2825
EURO 35,0382
ALTIN 2.474,70
BIST 10.486,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Kripto Para Dünyasında Son Gelişmeler

Kripto para dünyasında yaşanan son gelişmeleri kaçırmayın! Bitcoin, Ethereum ve diğer kripto para birimleri hakkındaki en güncel haberler burada. Yatırım fırsatlarını takip edin.

02.05.2024
A+
A-

Latin Amerika’daki Worldcoin Genişlemesi ve Tether’in Rekor Karı

Latin Amerika’daki Worldcoin Genişlemesi ve Tether'in Rekor Karı

OpenAI’nin kurucu ortağı Sam Altman tarafından başlatılan Worldcoin projesi, Latin Amerika’da genişlemeye devam ediyor. Son dönemde Meksika pazarına giriş yapan proje, Arjantin’de ise bazı yasal zorluklarla karşı karşıya kaldı. Öte yandan, önde gelen stablecoin USDT’nin arkasındaki Tether, 2024’ün ilk çeyreğinde 4,52 milyar dolarlık rekor net kar açıkladı. Bu performansın temelinde, önemli ABD Hazine varlıklarından elde edilen kazançlar yer alıyor.

Aave V4 Yol Haritası ve LayerZero Airdrop Potansiyeli

Aave V4 Yol Haritası ve LayerZero Airdrop Potansiyeli

Aave protokolünün geliştiricisi Aave Labs, Aave V4’ün geliştirilmesine ilişkin yol haritasını paylaştı. Yol haritası, platformdaki iyileştirmeleri içeriyor ve GHO stablecoini için destek sağlayacak. Öte yandan, 50’den fazla blockchain’i birbirine bağlayan LayerZero, kendi token’ı için bir airdrop düzenleyebilir. LayerZero Labs, 1 Mayıs itibarıyla bir snapshot aldıklarını ve airdrop ile ilgili detayların yakında paylaşılacağını duyurdu.

OKX Yatırımı: Restaking Protokolü Bedrock’a Yatırım

Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan OKX, restaking protokolü Bedrock’a yatırım yaptı. OKX Ventures’ın açıklamasına göre, Bedrock’a yapılan yatırımın büyüklüğü açıklanmadı. Bedrock, kullanıcılarına ek getiri sağlamak amacıyla tasarlanmış bir restaking protokolüdür.

Kripto Para Dünyasının Değişen Dinamikleri

Kripto Para Dünyasının Değişen Dinamikleri

Worldcoin’in Latin Amerika’daki genişlemesi, Tether’in rekor karı, Aave V4 yol haritası, LayerZero airdrop potansiyeli ve OKX’in Bedrock’a yaptığı yatırım sektördeki yenilikçiliği ve büyümeyi yansıtıyor. Bu gelişmeler, kripto para ekosisteminin olgunlaşmaya ve geleneksel finansla daha fazla entegrasyona doğru ilerlediğini gösteriyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter, Facebook ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.