DOLAR 32,3702
EURO 34,7254
ALTIN 2.392,78
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Kripto Para Borsası WhiteBIT, Trabzonspor’un Ana Sponsoru Oldu

02.09.2022
A+
A-

Avrupa’nın en popüler kripto para borsalarından WhiteBIT, profesyonel Türk futbol kulübü Trabzonspor’un genel sponsoru oldu. Bu gelişmeyle WhiteBIT ekibi, sürekli olarak takip ettiği blok zinciri teknolojisinin popülerleşmesi ve küresel uygulamasına giden yolda bir başka adım attı.

WhiteBIT ile “Trabzonspor” arasındaki anlaşma, 2024-2025 futbol sezonunun sonuna kadar üç yıl süreyle geçerli olacak. Sözleşme, Türk futbol kulübünün 55. kuruluş yıldönümü kutlamalarının arifesinde yürürlüğe girdi. WhiteBIT CEO’su Volodymyr Nosov, anlaşma hakkında şu şekilde açıklamada bulundu:

“WhiteBIT ve Trabzonspor, blockchain teknolojisini ve futbolu birlikte tanıtacak”

trabzonspor

“Ukrayna’nın Kharkiv kentinden doğan WhiteBIT şirketi, Türkiye de dahil olmak üzere dünya çapında işlerini güvenle büyütüyor ve ofisler açıyor. Şu anda WhiteBIT, yalnızca Türk ‘Trabzonspor’ ile değil, aynı zamanda ülkenin devlet, bankacılık sektörü ve telekomünikasyon şirketleriyle de karşılıklı yarar sağlayan bir ortaklık kuruyor. Spor endüstrisindeki işbirliğinin ekibimize ek ilham kaynakları sağladığını belirtmek isterim. Sonuçta, futbol her zaman gelişme ve yeni başarılar, irade ve özgüven için çabalıyor.

Aynı şey, kendisini yüksek teknolojili ve sınırsız blockchain dünyasına kaptıran bir kişi için de söylenebilir. Bu nedenle WhiteBIT ve Trabzonspor, blockchain teknolojisini ve futbolu birlikte tanıtacak!”

Trabzonspor forması, WhiteBIT logosu taşıyacak:

trabzonspor

Sözleşme çerçevesinde WhiteBIT ve Trabzonspor birçok yönde işbirliği yapacak. Özellikle WhiteBIT logosunun Trabzonsporlu futbolcuların tişörtlerine yerleştirilmesi planlanıyor. Kripto para borsası, Türkiye Süper Ligi, Türkiye Kupası, Türkiye Süper Kupası ve Avrupa müsabakaları dahil olmak üzere tüm ulusal futbol maçlarında tanıtılacak.

Ayrıca WhiteBIT, Trabzonspor maçlarında ve kulüp futbolcularının antrenmanlarında yer alacak pazarlama ve reklam faaliyetlerinin bir parçası olacak. Ek olarak, ortaklar tarafından sosyal ağlarda ortak dijital aktivite planlandı.

WhiteBIT’in blok zincirini popülerleştirme çabasıyla, bulunduğu tüm ülkelerdeki spor topluluğuyla yakın ilişkiler kurmaya devam ediyor. Kripto para borsası, bu kapsamda İspanya’nın en başarılı futbol kulübü ve ilk 5 şampiyonluğu olan efsanevi Barselona ile bir ortaklık ve işbirliği görüşmeleri yapıyor. Bu müzakerelerin şu anda son aşamada olduğu belirtiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.