DOLAR 32,3943
EURO 34,5746
ALTIN 2.380,12
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çar 16°C
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C

Kripto Para Borsalarındaki Yenilikler

Kripto para borsalarında yeni trendler ve gelişmeler hakkında güncel bilgileri bu içerikte bulabilirsiniz. Kripto dünyasındaki yenilikleri kaçırmayın!

18.04.2024
A+
A-

Binance Yenilikleri

Binance Yenilikleri

Kripto para piyasası, Binance’ın yeni listelemeleri ve margin desteği sunması ve diğer borsalarda da heyecan verici gelişmelerle dinamizm kazanıyor. Binance, kullanıcı deneyimini geliştirmeyi ve ticaret fırsatlarını genişletmeyi amaçlayan bir dizi güncelleme duyurdu. İşte önemli gelişmelerin bir dökümü:

  • Yeni İşlem Çiftleri: 19 Nisan 2024 TSİ 17:00’den itibaren Binance, Spot piyasasına beş yeni işlem çifti sunacak: APT/USDC, GALA/USDC, NEO/USDC, OMNI/BRL, ve STX/USDC. Bu hamle, Aptos (APT), Gala (GALA) ve Stacks (STX) gibi popüler kripto para birimlerine erişim sağlayarak daha geniş bir kullanıcı yelpazesine hitap ediyor.

Margin Desteği ve USDC İşlem Çiftleri

Binance Margin, yeni USDC işlem çiftleri ekleyerek USD Coin (USDC) için artan desteği uygulamaya koydu. Bu genişleme, ABD dolarına sabitli bir stablecoin olan USDC’yi kullanarak marjlı ticaret stratejilerini kullanırken kullanıcılara daha fazla esneklik sağlıyor. Mevcut varlıklara karşılık fon borçlanarak potansiyel olarak artan karlara (ve zararlara) olanak tanır. Bunlar şunları içerir:

  • Çapraz Marj: ALT/USDC, BCH/USDC, FIL/USDC ve PENDLE/USDC
  • İzole Marj: LTC/USDC ve NEAR/USDC’nin eklenmesiyle daha önce bahsedilen tüm USDC çiftleri.

Diğer Borsa Listelemeleri

Diğer Borsa Listelemeleri

Dünyanın en büyük kriipto para borsası olması nedeniyle, Binance’in açıklamaları daha çok dikkat çekiyor. Ancak diğer kripto para borsaları da harekete geçiyor. Kripto piyasası bugün (18 Nisan 2024) çeşitli borsalarda yeni token listeleme telaşına tanık oldu:

  • Bitget: AIT Protocol (AIT), TEH EPIK DUCK (EPIK) ve RARI (RARI).
  • MEXC Global: AIT Protocol (AIT), Guufy (GUUFY), NeuroWebAI (NEURO), OORT (OORT), Popcat (POPCAT), Smilek (SMILEK).
  • BitMart: Brainers (BRAINERS).
  • DigiFinex: Joltify (JOLT).
  • LBank: Polysport Finance (PLS).
  • XT.COM: iMe Labs (LIME).
  • Indodax: CyberConnect (CyberConnectHQ), Ether.fi (ETHFI) ve Slerf (Slerf).
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.