DOLAR 32,3398
EURO 34,8605
ALTIN 2.384,60
BIST 10.264,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Kripto Para Borsalarında Yeni Listelemeler ve Genişleyen Ticaret Seçenekleri

Kripto para borsalarında yeni listelemeler ve genişleyen ticaret seçenekleri hakkında güncel bilgiler. Yatırımcılar için fırsatlar ve trendler.

23.04.2024
A+
A-

Upbit’ten Yeni Altcoin Listelemesi

Güney Kore’nin önde gelen kripto para borsası Upbit, Big Time (BIGTIME) ve Akash Network (AKT) adlı iki yeni altcoin’i listelemeye başladı. Bu haberin ardından BIGTIME %26 ve AKT %62 değer kazandı. Listeleme işlemleri Ethereum ağında BTC ve USDT çiftleriyle BIGTIME ve Akash ağında KRW, BTC ve USDT çiftleriyle AKT için gerçekleştirilecek.

Binance, Ticaret Seçeneklerini Genişletiyor

Binance, Ticaret Seçeneklerini Genişletiyor

Binance, ICP/USDC, OMNI/USDC, ONT/USDC, PEPE/BRL ve YGG/TRY işlem çiftlerini sunmaya başladı. Ayrıca Binance, Spot Grid, Spot DCA, Rebalancing Bot ve Spot Algo Order hizmetlerini etkinleştirerek kullanıcılarına daha gelişmiş ticaret araçları sunuyor. Binance Margin’de Alpine F1 Team Taraftar Tokenı (ALPINE), FC Barcelona Taraftar Tokenı (BAR) ve Manchester City Taraftar Tokenı (CITY) gibi yeni varlıkların ticaretini sağlıyor.

Diğer Yeni Listelemeler

Bu hafta MEXC Global, BRC-20 DEX (BD20), Playbux (PBUX), Defispot (SPOT), Gaimin (GMRX) ve KittenWifHat (KITTENWIF) gibi birçok yeni kripto para birimi listelemesi gerçekleştirdi. Digifinex Evadore (EVA), Bitget UNICE (UNICE) ve BingX Meta Plus Token (MTS) gibi yeni listelemelerin yanı sıra, Bybit, KuCoin ve Bitget’te de listeleme yapıldı.

Kullanıcılar Dikkat!

Kullanıcılar Dikkat!

Her ne kadar yeni listelenen kripto paralar ilgi çekici olsa da, işlem yapmadan önce ilgili borsanın kurallarını ve şartlarını dikkatlice okumak önemlidir. Yatırım yapmadan önce dikkatli bir şekilde araştırma yapmak gerekmektedir.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter, Facebook ve Instagram’da takip edin. Telegram ve Youtube kanalımıza katılın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.