DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Kripto Para Analizi: FLOKI, SOL ve TIA İncelemesi

Kripto para dünyasında son zamanlarda popülerlik kazanan FLOKI, SOL ve TIA gibi kripto paraların analizini yaparak potansiyel yatırım fırsatlarını değerlendirin. Detaylı inceleme burada!

25.04.2024
A+
A-

FLOKI’nin Yükseliş Hareketi

FLOKI'nin Yükseliş Hareketi

Kripto para piyasası son dönemde bir miktar irtifa kaybetti ancak yatırımcılar ve traderlar yeni fırsatları değerlendirmek için analistlerin görüşlerine başvuruyor. Geniş takipçi kitlesine sahip bir analist, son piyasa tahminlerini paylaştı ve meme coin olan Floki’nin güçlü bir yükseliş hareketine hazırlandığını belirtti.

Inmortal takma adını kullanan analist, Floki’nin yukarı yönlü patlamalara hazırlandığını ve 0,00015 dolar civarındaki önemli destek seviyesini geri kazanmasının ardından yükselişe geçebileceğini vurguladı. Analist, meme coin’inin yakında yükselebileceğini ifade ederken, Floki’nin günlük bazda %6 düşüşle 0,0001866 dolardan işlem gördüğünü belirtti.

SOL ve TIA Analizi

SOL ve TIA Analizi

Analist, lider altcoin rakibi Solana’ya da değindi. SOL’un önümüzdeki dönemde bir ralli başlatabileceğini belirten Inmortal, Solana’nın 200 dolara yakın sert bir ralliye başlayabileceğini tahmin etti. Ayrıca, analistin listesinde yer alan bir diğer altcoin Celestia’nın yerel tokeni TIA için de olumlu görüşlerini paylaştı. TIA’nın piyasalar yükselişe geçtiğinde hızlı bir yükseliş gösterebileceğini belirten analist, TIA’nın 11,03 dolardan işlem gördüğünü ve 11 doların üzerinde kaldığı sürece olumlu bir seyir izleyebileceğini ifade etti.

BEAM Analizi

Kripto Para Analizi: FLOKI, SOL ve TIA İncelemesi

Analizin sonunda, analist BEAM’i de inceledi. Blockchain tabanlı bir oyun ağı olan Beam için olumlu düşüncelerini paylaşan Inmortal, BEAM’in 0,02772 dolardan işlem gördüğünü ve 0,027 dolarlık desteği yeniden test etmesinin ardından yükselişe geçebileceğini belirtti. Analist, BEAM’i portföyüne eklemeyi planladığını ifade etti.

Kripto Para Analizi: FLOKI, SOL ve TIA İncelemesi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.