DOLAR 32,5874
EURO 34,7793
ALTIN 2.506,64
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Koronavirüs Yüzünden Ertelenen Amacı Olmayan Grup Filminin Beyaz Perdeye Dönüş Tarihi Belli Oldu

18.10.2020
A+
A-

2013 yılında Facebook’ta kurulmasıyla birlikte kısa sürede binlerce üyeye ev sahipliği yapmaya başlayan Amacı Olmayan Grup, günümüzde milyonların takip ettiği bir oluşuma dönüştü. İşte Facebook’un en efsane gruplarından birisi olan AOG’un kuruluş hikâyesi de grupla aynı isme sahip film ile beyaz perdede yerini alacaktı.

Normal şartlarda bu yıl 3 Nisan’da vizyona girmesi planlanan Amacı Olmayan Grup, koronavirüs nedeniyle ertelenmişti. Ancak bugün, filmi bekleyenleri sevindirecek bir haber verildi. Amacı Olmayan Grup filminin 11 Aralık günü beyaz perdede izleyicileriyle buluşacağı açıklandı.

11 Aralık’ta çıkacak Amacı Olmayan Grup ne anlatacak?

Amacı Olmayan Grup, Facebook grubunun kurucuları Sercan Aycan ve Onur Asrak’ın hikâyesini anlatacak. Amacı olmayan iki arkadaş hem aile hayatlarında hem de çevresindeki insanlarla iletişim kurarken çeşitli sorunlar yaşıyorlardı. Ancak ikili, bu düzene bir son verip hayatlarına yeni bir yön vermek ve hayattaki amaçlarını bulmak için harekete geçecek.

Bundan yaklaşık 1 yıl önce Amacı Olmayan Grup’un ilk tanıtım fragmanı yayınlanmıştı. Teaser’ın ardından geçen birkaç hafta sonra film, ilk fragmanına kavuşmuş ve filmi bekleyenlere ilk izlenimlerini kazandırmıştı. Ancak film ertelendiğinden bu yana herhangi bir gelişme yaşanmamıştı.

Amacı Olmayan Grup’un yapımcılığını, Çakallarla Dans serisinden tanıdığımız yapım şirketi Sugarworkz üslendi. Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’nin kaleminden çıkan Amacı Olmayan Grup’un oyuncu kadrosunda Sarp Bozkurt, Ali Barkın, Çağla Irmak, Hülya Gülşen Irmak, Gamze Karaduman ve Hakan Bilgin yer alacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.