DOLAR 32,2007
EURO 35,0882
ALTIN 2.471,65
BIST 10.158,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 24°C
Paz 22°C

Korona Psikolojik Destek Hattı

13.06.2020
A+
A-

Korona psikolojik destek hattı aracılığı ile bu salgın rahatsızlık hakkında merak edilen soruları dile getirme imkanını elde edebilirsiniz. Korona psikolojik takviye sürecinde sosyal medyanın ve diğer bilişim faktörlerinin sorunsuz bir biçimde kullanıldığının en net durumlardan biri olduğu da dile getirilmelidir. Bilhassa Bakan Koca’nın açıklamalarında sosyal medyayı etkili şekilde kullanması bu sürecin yönetiminde büyük siklet sahibidir.

Destek Hattı Numarası Nedir?

0541 888 0184 ve 0212 4494900 hattı üzerinden sorunsuz bir şekilde yetkililer ile iletişim kurma hakkını elde edebilirsiniz. Destek hattı zarfında Sabim yetkilileri size zorunlu olan bilgileri anlık şekilde sunacaktır. Ayrıca hastalık belirtilerini hissettiğiniz süreçte ne yapmanız gerektiğini keza de genel manada hastalık süreci hakkında aklınıza takılanları danışma imkanınız bulunuyor.

Korona sürecinde sosyal temasın asgari seviyeye inmesi ile beraber şahısların hem haberleşme ağı ayrıca de genel manada uzmanlar ile görüşme dahilinde online sistemleri kullanması daha yaygın bir ülkü gelmiştir. Bu işlem içerisinde dikkate alınması gereken esas hususlar online biçimde bütün halkı bilgilendirecek şekilde yapılmaya devam ediyor.

Korona Belirtileri Gören Kişiler Ne Yapmalıdır?

Korona psikolojik destek hattı zarfında belirtileri fark ettiğiniz anda hemencecik ulaşabileceğiniz yetkililer bulunuyor. Bu noktada kendi kişisel aracınız ile ya da toplu ulaşım araçları ile hastaneye gelmeye çalışmamalısınız. Bunun tam tersi saplık birimleri ile iletişime geçerek kısa bir vakit içerisinde yetkililerin size gelmesi için yerinde adım atılması gerekiyor. Bu şekilde ne yetkilileri riske atmış olursunuz ne de hastaneye gidene dek herhangi bir birey ile bağlantı edersiniz. Hastane birimlerinin sevk edilmesi konusunda ülkemizde oldukça manâlı bir organizasyonun söz konusu olduğu da görülüyor.

Salgının ülkemizde öteki ülkelerde olduğu dek net bir biçimde etkin olmamasının sebebi afiyet hizmetlerinin oldukça yaygın olmasıdır. Sağlık hizmetlerinin yaygın olması ve hastane kontenjanı konusunda herhangi bir sıkıntının olmaması verimliliği en yüksek seviyeye çıkaran hususlardan biri olmuştur. Birçok ülkede Covid 19 salgınında kaybedilen canların sebebi mikroptan ziyade gerekli olan hastane koşullarının sağlanmamış olmasıdır.

Psikoloji Nasıl Etkilendi?

Korona psikolojik destek hattı ile alakalı dikkate alınması gerken bir öteki durum da sağlık çalışanları bazlı çalışmasıdır. Sağlık çalışanlarının bu işlem içerisinde büyük sıkıntılar ve zorlama alıştırma koşulları ile baş başa kalması süreci daha da baskı bir ışık halkası getirmiştir. Psikolojik takviye hattı üzerinden sorunsuz bir biçimde uzmanlar ile iletişime geçilmesi mümkün kılınmıştır. Bu adımın sonrasında hem terapi keza de sorunların çözümü için yerinde adımların atılması sağlanabiliyor.

Psikolojik Ebat Es Geçilmemeli!

Covid salgını sadece fizyolojik manada yok bununla beraber psikolojik manada da farklı sorunlar ortaya çıkarabilmektedir. Bilhassa afiyet çalışanlarının ve vatandaşların hem evde kapalı kalma keza de rahatsızlık olasılığı sıkıntıların meydana gelmesine neden olan en esas faktörlerden bir tanesidir.

İLİşKİLİ HABERLER Bakan Koca Coronavirüs Kaynaklı Son Rakamları Açıkladı

Bakan Koca Coronavirüs Kaynaklı Son Rakamları Açıkladı

Uydu Fotoğrafları Coronavirüsün Erken Başladığını Gösterdi

Uydu Fotoğrafları Coronavirüsün Erken Başladığını Gösterdi

Corona’dan Sonra Açık Hava Tiyatroları Kuruluyor

Corona’dan Daha Sonra Açık Hava Tiyatroları Kuruluyor

Öpüşme Sahnelerinde Zorunlu Coronavirüs Değişikliği Geliyor

Öpüşme Sahnelerinde Zorunlu Coronavirüs Değişikliği Geliyor

İLİşKİLİ GALERİLER Ukrayna'da Covid-19 Vaka Sayısı 26 Bin 500'ü Aştı

Ukrayna’da Covid-19 Olgu Sayısı 26 Bin 500’ü Aştı

Güney Kore'de 35 Yeni Covid-19 Vakası

Güney Kore’de 35 Yeni Covid-19 Vakası

Dünya Genelinde Covid-19 Görülen Kişi Sayısı 7 Milyon 200 Bini Aştı

Dünya Genelinde Covid-19 Görülen Kişi Sayısı 7 Milyon 200 Bini Aştı

Meksika'da Coronavirüsten Ölen Kişi Sayısı Düştü

Meksika’da Coronavirüsten Ölen Kişi Sayısı Düştü

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.