DOLAR 32,5548
EURO 34,9380
ALTIN 2.443,23
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C
Sal 17°C

Kongolu öğrenciler uluslararası eğitim için GAÜ’yü tercih ediyor

22.06.2018
A+
A-

Girne Amerikan Üniversitesi Uluslararası Ofis Müdürü Firuze Aygün, Kongo RTNC Ulusal Kanalı’nda Guy Landa’nın sunduğu programa konuk olarak, programda Kıbrıs’ta eğitimin önemini ve Kongo aday öğrencilerine GAÜ burs olanakları hakkında bilgiler verdi.

GAÜ’nün Tıp Programı’nın başladığını, uluslararası tanınırlıklarının ve iş birliklerinin sürekli arttığını söyleyen Aygün, GAÜ’nün bünyesinde 350’den fazla Kongolu öğrenci olduğunu ifade ederek birçok mezun olan öğrencinin de bünyelerinde çalışmaya devam ettiklerini söyledi.

Aygün: “Tüm uluslararası öğrencilere şartsız koşulsuz yüzde 50 burs”

Aygün, Kongo’ya gerçekleştirdiği ziyaret sonrası şunları söyledi: “Tüm uluslararası öğrencilere şartsız koşulsuz yüzde 50 bursumuz var. Bunun dışında 5 Temmuz’da, Başkent Kinşasa’da burs sınavımız olacak ve başarılı öğrencilere yüzde 75 ve yüzde yüz burs verilecek. Burada 3 önemli nokta var. Birincisi, seçtiğiniz üniversitenin uluslararası tanınmış olması ve GAÜ dünyaca tanınmış bir üniversitedir. İkincisi, eğitim herkesin hakkıdır ve ulaşılır olmalıdır. Biz bunu burs olanaklarımızla mümkün kılıyoruz. Ve üçüncü olarak,  eğitim artık sadece derslerde başarılı olmak değildir. Sınıf dışında yapılan aktivitelerde önemli. Öğrenci kendini sosyal, kültürel ve kişisel yönlerde de geliştirmeli. Bunları geliştirmek için GAÜ’de her yıl binde fazla etkinlik yapıyoruz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.