DOLAR 32,2119
EURO 34,7220
ALTIN 2.445,21
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

Koltuk altınızı beyazlatacak basit yöntemler

27.04.2020
A+
A-

Terleme, ceset kokusu, lekeler, ustura izi ve şişlikler koltuk altlarınızı korkusuzca sergilemeyi zorlaştırabilir. Aşağıdaki adımları izleyerek koltuklarınızı yaz sezonuna hazırlayın.

Limon ile hafifleyin

Limon ile hafifleyin

Karanlık koltuk altı genetik, tahriş ve sık tıraş sayesinde ortaya çıkabilir. Bu noktada limonlar fantastik ve ucuz bir doğal ışıklandırma maddesi görevi görür. Hidrojen peroksit ve karbonat ile birleştirildiğinde, hiperpigmentasyonu temizlemeye ve ölü deriyi dökmeye asistan olur. 1/8 fincan hidrojen peroksit ve 1/2 limon suyuna 1/2 kadeh karbonat ekleyin ve bir macun olana kadar karıştırın. Koltuk altlarına uygulayın ve hafifçe ovalayın. 2 ila 3 dakika daha bekletin, sonra durulayın.

Scrub ya da peeling

Scrub ya da peeling

Ahenkli olarak peeling yapmak kuru cildin yenilenmesine, koltuk altlarının temizlenmesine ve lenf dolaşımının hızlanmasına tezgâhtar olur. Koltuk altlarını haftada iki kez, temiz yetişmek ve ustura frezini durdurmak için peeling veya scrublar ile hafifçe ovun.

Batıklara veda edin

Batıklara veda edin

Özellikle ustura şişliklerine ve batık kıllara eğilimliyseniz, salisilik asit en yakın arkadaşınız olacak. Salisilik asit, yalnızca ölü deriyi temizlemek ile kalmaz; bununla beraber sıkışmış kılların özgürlük kalmasına muavin olur, cildi sakinleştirir ve tahrişi yatıştırır. Günlük uygulama için yüzde 0.5 ila 1 salisilik asit içeren bir gövde losyonu edinebilirsiniz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.