DOLAR 32,2687
EURO 34,6617
ALTIN 2.397,48
BIST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 20°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 20°C

Kollarınızı Dört Açıp İzleyin: Doktor Ahtapot, Spider-Man 3 ile Geri Dönüyor

09.12.2020
A+
A-

The Hollywood Reporter’ın Marvel’a yakın kaynaklarına dayandırdığı haberine göre 2004 yapımı Spider-Man 2’de Doctor Octopus (Doktor Ahtapot) karakterini canlandıran ve filmin baş kötüsü olan Alfred Molina, MCU yapımı Spider-Man 3 filminde bir kez daha Örümcek Adam’ın karşısına çıkacak.

Eğer iddialar doğruysa 21 Aralık 2021’de vizyona girmesi planlanan Spider-Man 3, üç farklı Spider-Man evrenini birleştirmiş olacak. Zira Andrew Garfield’ın başrolde olduğu 2014 yapımı The Amazing Spider-Man 2’de yer alan Jamie Foxx, Electro olarak bir kez daha karşımıza çıkarken, Alfred Molina da Tobey Maguire’ın Spider-Man serisinden MCU yapımı Spider-Man’e gelmiş olacak.

Spider-Man 3, üç Spider-Man evrenini birleştirecek

doktor ahtapot

Alfred Molina ve Jamie Foxx’un yanı sıra Tom Holland başrolde yer aldığı ilk iki Spider-Man filminden bazı isimler de Spider-Man 3’te bir kez daha karşımıza çıkacak. Bu isimler; Zendaya, Marisa Tomei, Jacob Batalon ve Tony Revolori olacak. Ayrıca Benedict Cumberbatch de filmde Doctor Strange olarak küçük de olsa bir rol alacak.

Her ne kadar Spider-Man 3 için planlanan vizyon tarihi Aralık 2021 olsa da filmi beyaz perdede seyretmek için daha fazla beklememiz gerekebilir. Zira COVID-19, bu yıl yayınlanması gereken tüm Marvel filmlerinin gelecek yıla ertelenmesine neden oldu ve bu durum, Marvel Sinematik Evreni’ndeki gelecek filmlerin de vizyon tarihini etkileyecek. Marvel, hikaye akışını bozmamak adına Spider-Man 3’ün vizyon tarihini birkaç ay erteleyebilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.