DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Kluivert: Konsantrasyonumuzu kaybetmeden maça çıkacağız

17.08.2023
A+
A-

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, Osijek maçı öncesi yaptığı açıklamada, “Hiçbir şekilde konsantrasyonumuzu kaybetmeden bu maça çıkacağız” dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. Eleme Turu rövanş maçında NK Osijek ile karşılaşacak olan Adana Demirspor öğle saatlerinde Osijek’e geldi. Bir süre otelde dinlenen Adana Demirspor, 19.30’da Opus Arena’ya geçerek yarınki maç için son hazırlıklarını tamamladı.
Antrenman öncesi basın toplantısında gazetecilere konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, “Biliyorsunuz ki çok çok tarihi öneme sahip bir maça çıkacağız. İlk sonuç bizim için çok önemliydi ama biz hiçbir şekilde konsantrasyonumuzu kaybetmeden bu maça çıkacağız. Kendi oyunumuzu oynamak zorundayız. İlk sonucu unutarak bu maça da bu mantaliteyle çıkmamız lazım” ifadelerini kullandı.
Takımın kalecilerinden Goran Karacic ise, “Yarın tabii ki de çok zorlu karşılaşma bekliyoruz. Ancak biliyorsunuz ki bu bizim için çok zor gözüken bir şey olmasa da biz aile olarak her yere gidiyoruz. Türkiye ligindeki deneyimlerimize göre de ne kadar zor bir maç olacağını biliyoruz. Ancak biz aile olarak her yere gidiyoruz ve bu maçta yarın onu da göstereceğiz” diye konuştu.

Umutcan İşledici – Süleyman Cenk İdaye

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.