DOLAR 32,4494
EURO 35,0400
ALTIN 2.324,05
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Dusan Jovancic: ‘İlk galibiyetimizi almak istiyoruz’

13.10.2020
A+
A-

Ç.Rizespor, Süper Lig’in 5. haftasında sahasında Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri’nde gerçekleştirdiği antrenmanla sürdürdü. İdmandan önce kameraların karşısına geçen Karadeniz ekibinin yeni transferi Dusan Jovancic, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ankaragücü maçında sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini ve bunun için mücadele edeceklerini dile getiren Jovancic, “Ankaragücü takımı ile ilgili çok bir şey söyleyemem çünkü nasıl oynadıklarını bilmiyorum. İlk 4 maçta çok iyi bir sonuç alamadık, bunun bilincindeyim. Ankaragücü maçı ile bu durumu değiştirip ilk galibiyetimizi almak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“Buraya gelmiş olmaktan mutluyum”

Rizespor’da forma giyeceği için mutlu olduğunu dile getiren Sırp oyuncu Jovancic “Şu anda her şey çok güzel gidiyor. Buraya gelmiş olmaktan mutluyum. Takım arkadaşlarımla, teknik direktörümle aram çok iyi. Henüz şehri gezme fırsatım olmadı. Zaman içerisinde keşfedeceğim. Bugüne kadar beklentilerim ile ilgili herhangi bir problemim olmadı. Her zaman hedefi tutturdum. Şimdi de çok çalışarak bu hedef ve beklentileri karşılayacağım” dedi.

Transferinden önce Türkiye’de futbol oynamış Sırp oyunculardan lig hakkında bilgi edindiğini sözlerine ekleyen Jovancic, “Buraya gelmeden önce bazı Sırp oyunculardan bilgi aldım. Çok zorlu ama çok da kaliteli bir lig olduğunu söylediler. Açıkçası benim de beklentilerim bu yönde. Çok zorlu ve kaliteli bir lig olmasını bekliyorum” şeklinde konuştu.

Hasan Fehmi Demir
 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.