Klasik Otomobil Fuarıyla Sivas Kongresi’nin 106. Yıl Dönümü Coşkusu
Sivas Kongresi’nin 106. yılını kutlayan Klasik Otomobil Fuarı’nda nostalji ve coşku dolu anlar; otomobil tutkunları için benzersiz bir deneyim.
Sivas Kongresi’nin 106. yıl dönümü kutlamaları kapsamında şehirde klasik otomobil fuarı açıldı. Atatürk Kongre Müzesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte, mirasıyla zamana meydan okuyan araçlar ziyaretçilerin ilgi odağı oldu; otomobiller hakkında bilgi almak için araç sahipleri de hazır bulundu.
Şehre özgü etkinlikler sadece Sivas’la sınırlı kalmayıp, çeşitli illerden gelen meraklıları da buluşturdu. Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, gazetecilere fuarın kutlamalara renk kattığını söyledi. 4 Eylül Sivas Kongresi’nin anlamını vurgulayan Şimşek, milletimizin kurtuluşu yolundaki önemli kararların alınmasının yıl dönümü olduğunu belirtti ve bu özel günü kapsayan haftayı çeşitli etkinliklerle kutladıklarını ifade etti.
Etkinlikler boyunca vatandaşların ilgi gösterdiğini dile getiren Şimşek, fuarda sergilenen klasik otomobillerle şehir turu da attı.