DOLAR 32,5627
EURO 34,8130
ALTIN 2.418,56
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

Film Stresi Azaltıyor

03.05.2020
A+
A-

Yaşanılan pandemi dönemi ve ev karantinaları insanlarda stres sorununa neden oluyor. Belirsizlik içerisinde evinde bekleyen insanlarda tedirginlik ve stress tavan yapmıştır. Yapılan araştırmalara göre bu süreçte en çok yapılan aktivite hd film izle siteleri üzerinden film seyretmek olmuş. Film seyreden insanlar bir süre sıkıntılarını unutuyor ve kendini filmin içerisinde hikayeye kaptırıyor.

Her Hafta Yeni Film Seyredin

Kendinize mutlaka boş bir gün yaratın eğer çalışma şartlarınız buna el vermiyorsa mutlaka kendinizi şımartacak bir kaç saatlik boşluğunuz olmalı. Çıkan yeni filmleri listeleyebilir ya da IMDb en iyi filmler listesine göz atıp buradan kendinize izlenecek filmler listesi çıkarabilirsiniz. Her hafta düzenli film izleme aktivitesi sizi inanılmaz rahatlatacak ve stres sorunlarınızın bir nebze önüne geçecektir. Gördüğünüz ve izlediğiniz hikayeler, sizin hayal gücünüzü genişletip, ufkunuzu açıyor. Hayata bakış açımız bile izlediğimiz filmlerin konusu ile değişebiliyor. Eğer hala kendinize vakit ayıramıyorsanız mutlaka size eşlik edecek bir arkadaş desteği alın. Sizin isteksiz olduğunuz günlerde arkadaşınız sizi bu aktiviteye teşvik edebilir.

Film İzlerken Atıştırmak

Evde film seyret keyfi büyük bir kesimimiz için film izlemenin rahat ve sakin bir seçeneği. Bu seçeneğe
atıştırmalıklar da eşlik ettiğinde büyük bir keyfe dönüşebilecek bir seçenek üstelik. Günün yoğunluğunu
ve telaşını geride bırakıp evinizde rahatça otururken film karşısında bir şeyler atıştırmak
yorgunluğunuza iyi gelecektir. Film öncesi basit tariflerle hazırlayabileceğiniz atıştırmalıklar size iyi gelecektir. Mutluluk hormonlarımızı harekete geçiren bu ufak kaçamaklar, sizin stresten uzak hayatınıza girişiniz olacak. Filmi konusu gereği güzel bir yemekle tamamlamak isteyebilirsiniz ve bu pizza seçiminizi etkileyebilir. Gerilim ve korku türünde film izleyecekseniz yanında
bol baharatlı bir pizza tercih edebilirsiniz. Baharat gerilim veya korku filminden dolayı yükselen stres
seviyenize iyi gelecektir. Komedi veya romantik filmlere ise daha yumuşak tadı olan pizzaları tercih
edebilirsiniz.

Kendinizi Dinlendirin

Yoğun iş hayatı, kalabalık şehir stresi hepsi birleşince insanı ister istemez derin bir çukura sürüklüyor. Zaman zaman kendinizi dinleyin ve inzivaya çekilin. Uzaktan etrafınızda olan bitenleri izlemek ve gözlemlemek emin olun size çok iyi gelecek. Böylelikle ikili ikilişkilerinizde de iyileştirmelere gidebileceksiniz.

Kaynak: https://hdfilmseyretdur.com/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.