DOLAR 32,5633
EURO 34,9936
ALTIN 2.449,25
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Kırmızı Halı: 78. Venedik Film Festivali’nin açılış töreninde şıklık yarışı

20.10.2021
A+
A-

Adriana Lima - Etro

Adriana Lima – Etro

Süpermodel Adriana Lima, 78. Venedik Film Festivali’nin açılış gecesine vücudunu saran, payetli, straplez, kırmızı bir elbise ile katıldı. Etro imzalı elbisesini aynı renkte ayakkabılar ve minimalist altın takılarla tamamladı. Yandan ayırdığı tek kulağını açıkta bırakan saç modeliyle sahneyi elbisesine bırakan Lima, makyajında da klasik bir görünümü tercih etti.

Penélope Cruz - Chanel

Penélope Cruz – Chanel

Penélope Cruz, yine bir kırmızı halıda Chanel’i temsil ederken saçında ve makyajında klasikten şaşmadı. Siyah-beyaz elbisesinin fırfırlı askıları, püskül ve fiyonk detaylarıyla açılış gecesine yakışır bir görünüm sergiledi.

Mariacarla Boscono - Jean Paul Gaultier

Mariacarla Boscono – Jean Paul Gaultier

Model Mariacarla Boscono yanları yırtmaçlı bordo elbisesiyle gecenin en sıradışı ve dikkat çekici isimlerinden biriydi. Bir kayışı koluna düşen Jean Paul Gaultier imzalı asimetrik elbise, ince bordo çoraplar ve stilettolarla punk bir görünüme kavuştu. Cartier takıların eşlik ettiği görünüm ortadan ayrılmış saçlar ve bordo tonlarda makyajla tamamlandı.

Bianca Balti - Dolce & Gabbana

Bianca Balti – Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana’nın ilham perilerinden İtalyan model Bianca Balti, markanın o canlı ve ihtişamlı görünümünü baştan ayağa kırmızı halıya taşıdı. Hardal sarısı, kuyruklu, kabarık elbisesi ve göz alıcı takılarının aksine doğal dalgalı saçlarını ortadan ayırarak açıkta bıraktı ve kulaklarının arkasına attı; yüzünde ise neredeyse yokmuş hissi veren bir makyaj görünümü tercih etti.

Sara Sampaio - Armani Privé

Sara Sampaio – Armani Privé

Brezilyalı model Sara Sampaio çizgili görünümlü straplez Armani Privé elbisesine boncuklu kolyesiyle biraz drama ekledi. Dumanlı göz makyajı ve ortadan ayrılmış, at kuyruğu toplanan saçlarıyla duru bir görünüme imza attı.

Isabelle Huppert - Vintage Armani Privé

Isabelle Huppert – Vintage Armani Privé

Fransız oyuncu Isabelle Huppert’ın vintage Armani Privé elbisesi ilk bakışta biraz soluk görünse de yakasını ve kollarını süslediği altın takıları, kızıl dalgalı saçları ve koyu renk makyajıyla dramatik bir görünüm kazanıyor.

Barbara Palvin - Armani Privé

Barbara Palvin – Armani Privé

Barbara Palvin’in, Armani Beauty makyaj artisti Charlotte Prevel’in yarattığı makyaj görünümü ve fiyonklu saç modeli öylesine kusursuz ve iddialıydı ki Armani Privé imzalı elbisesini geri plana attı. Parlak kumaşlı asimetrik tasarımlı elbisesi, saçı ve makyajının avangart görünümüyle birbirini tamamladı.

Georgina Rodriguez - Ermanno Scervino

Georgina Rodriguez – Ermanno Scervino

Lüks bir takım elbise görünümü olmayan bir kırmızı halı düşünülemez. Güçlü takım elbise kulübünün 2021 Venedik Film Festivali’ndeki temsilcisi Cristiano Ronaldo’nun sevgilisi olarak tanıdığımız Georgina Rodriguez’di. Rodriguez’in bedenini kusursuz saran bir tulum giyerken omuzlarına attığı blazer ile karizmatik bir görünüme imza attı. Ortadan ayrılmış düz fönlü küt saçları ve klasik makyajı bu görünümün sadeliğine eşlik ederken gösterişli takıları lüks kattı.

Milena Smit - Balmain

Milena Smit – Balmain

İspanyol oyuncu Milena Smit, sıradışı görünümlerine bir yenisi ekledi ve siyah-beyaz temasını Balmain elbisesiyle modern bir şekilde ele aldı. Vücudunun yanlarını açıkta bırakan elbisesi gizemli bir zarafet yaratırken bebek saçlarını şekillendirerek yaratılan saç görünümü de dikkat çekiciydi.

Helen Mirren - Dolce & Gabbana

Helen Mirren – Dolce & Gabbana

2021 Venedik Film Festivali açılış töreninde Dolce & Gabbana imzalı bir görünüm tercih eden bir diğer isim de usta oyuncu Helen Mirren’dı. İhtişamı ve rahatlığı bir arada bulunduran gümüş payetli elbisesini uyumlu bir taç ve gösterişli küpelerle tamamlayan Mirren, zarafeti yine elden bırakmadı.

Virginie Efira - Dior

Virginie Efira – Dior

Cannes Film Festivali’nden klasik görünümlerine alışkın olduğumuz oyuncu Virginie Efira, jüride yer aldığı 2021 Venedik Film Festivali’ne de benzer bir çizgide başladı. Dior imzalı, derin yırtmaçlı beyaz elbisesiyle fazla maceraya girmeyen Efira, kırmızı halı şıklığının biraz gerisinde kaldı.

Aitana Sanchez-Gijon - Giorgio Armani

Aitana Sanchez-Gijon – Giorgio Armani

Aitana Sanchez-Gijon da abartısız saç ve makyaj tercih ederek tüm sahneyi payetli Giorgio Armani elbisesine bıraktı. Bu çabasız ve kırmızı halıda görmekten biraz sıkıldığımız görünümle o da kırmızı halıdaki şıklık yarışında sonlarda yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.