DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Kırıkkale’de Dehşet Veren Buzdolabı İtirafı: Parçalanmış Erkek Cesedi Bulundu

Kırıkkale’de dehşet yaratan olayda erkek cesedi parçalanmış halde bulundu. Detaylar ve gelişmeler için haberimizi okuyun.

17.05.2025
A+
A-

Kırıkkale’de Şok Edici Olay: Buzdolabında Parçalanmış Erkek Cesedi Keşfedildi

İlginç ve tüyler ürpertici olay, Kırıkkale’nin Çalılıöz Mahallesi’nde meydana geldi. Bir apartman dairesine giriş yapan ev sahibi, uzun süredir haber alamadığı kiracısının kaldığı evi çilingir yardımıyla açtırdı. Kapı açılır açılmaz, karşılaştığı manzara karşısında büyük şok yaşadı. Dairenin içinde, buzdolabı ve derin dondurucuda parçalanmış insan cesediyle karşılaşan ev sahibi, olayı hemen polise bildirdi.

Olay yerine ulaşan polis ve sağlık ekipleri, yapılan ilk incelemelerde cesedin, 11 yıldır kayıp olan 40 yaşındaki Hüseyin Okumuşoğlu’na ait olduğunu belirledi. Ceset, çöp poşetlerine sıkıştırılmış ve dolaplara yerleştirilmiş haldeydi. Ayrıca olay yerinde bir satır da ele geçirildi. Yapılan detaylı incelemelerin ardından ceset, Kırıkkale Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Olayın detayları ve soruşturmanın seyrine ilişkin önemli bilgiler şu şekilde:

  • Cesetin, 28 Ağustos 2014 tarihinden beri kayıp olan Hüseyin Okumuşoğlu’na ait olduğu tahmin ediliyor.
  • Olayla ilgili 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ifadeleri doğrultusunda olayın nasıl gerçekleştiği ve sorumluların kimliği araştırılıyor.
  • Cesedin ölüm nedeni ve detayları yapılacak adli tıp incelemesiyle netlik kazanacak.

İlginç ve korkutucu olayın yaşandığı apartmanda, çevre sakinleri ve komşular ise olayın detaylarından habersizdi. Lütfü Gümüşsoy isimli mahalle sakini, “Dairede kimin oturduğunu çözemedik. Ev sahibine ara ara soruyorduk, ‘Kirasını alıyorum’ diyordu. Biz de birileri gelip gidiyor zannediyorduk. Koku da hissetmedik, kimseyi de görmedik” şeklinde açıklamalarda bulundu. Gümüşsoy, ev sahibinin çilingirle daireye gireceğini söylediğini ve bir gün sonra ‘problemli bir durum var’ diyerek durumu bildirdiğini sözlerine ekledi.

Olayın aydınlatılmasına yönelik çalışmalar devam ederken, yetkililer olayın detaylarını ve şüphelilerin kimliğini belirlemek için yoğun çaba sarf ediyor. Bu korkutucu olay, hem mahallenin hem de tüm şehrin gündemini meşgul etmeye devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.