DOLAR 32,2608
EURO 34,7319
ALTIN 2.389,62
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C

Kevin Prince Boateng: ‘Şampiyon olacağız, sonra da harika bir kutlama yapacağız’

18.04.2020
A+
A-

Beşiktaş’ın yıldız futbolcusu Kevin Prince Boateng, siyah-beyazlıların sosyal ağ hesabında canlı yayına katıldı ve takipçilerin sorularını yanıtladı. Boateng özel uçakla Türkiye’den ayrılıp, İtalya’ya gitmişti. İtalya’nın yavaş yavaş toparlandığını gösteren 33 yaşındaki futbolcu, “Çoğu yer kapalı. Ivedi gereksinim olan yerler açık” diye konuştu.

“Gana, İtalya ve Avrupa dek fena değil”

Ülkesi Gana’nın korona virüsle ilgili durumu hakkında konuşan Boateng, “Koşul İtalya’da ve Avrupa’daki kadar kötü değil. Bazı vakalar rastlandı. Oradakilerle irtibat halindeyiz. Takviye kampanyalarına destek olmaya çalışıyorum. Kesintisiz bir iletişimim var” biçiminde konuştu

“Destek için maç organize etmek isterdim”

Oyuncular olarak çaba kısmında ön safta yer almaları gerektiğini bildiren Ganalı futbolcu, “Ünlü insanlarız. Bu bizi rol model yapıyor. Çok şanslıyız bir bakımdan. Finansal getirimizden dolayı toplumda fark statümüz var. Katkı yapma anlamında rol model olmalıyız. Takviye için maç düzenlemek isterdim. acilen öyle bir talih değil alt. Şarkıcılar bu anlamda çok uğurlu. Yalnızlar ve o herif organizasyonlar yapabiliyorlar” diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu, evde günleri kart, langırt gibi oyunlar oynayarak geçirdiklerini belirtti. Boateng, bu süreçte Türkçe’sini de ilerletme konusunda incelemeler yaptığını ifade etti. Yıldız futbolcu eski maçları ve Messi, Ronaldo ve Ibrahimovic’in attığı en hoş golleri izlediğini de sözlerine ekledi.

“Futbolu, sahada olmayı çok özledim”

Korona virüs sebebiyle futbola verilen arada futbolu fazla özlediğini belirten deneyimli futbolcu, “Açık ara futbolu fazla özledim. Hayatım baştan başa her gün yaptığımız bir iş. Sahayı, taraftarlarımızla iletişimimiz, topa dokunmayı, sahaya çaba için çıkmayı özledim. Uzaktan kaldığında etkiliyor. Bu sahiden basit bir şey değil. Futbolu, sahada olmayı fazla özledim” ifadelerini kullandı.

“Kazanan olacağız, sonra da inanılmaz bir anma yapacağız”

Son olarak taraftarlara mesaj yollayan Boateng, “Kuvvetli kalın, sağlıklı kalın, evde kalın. Boateng ve Beşiktaş’ın yapacağı daha fazla şey var. Ben Frankfurt’ta oynarken, bir şey söylemiştim, ‘Kupayı kazanacağız.’ Bana kimse inanmadı. Ama kupayı kazandık. Lig tekrar başladığında Boateng ve Beşiktaş olarak birçok şey yapacağız. Kazanan olacağız. Kazanan olduktan daha sonra da şahane bir kutlama yapacağız” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.