DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C
İstanbul
°C
°C
°C
°C
°C

Kerem Bürsin: Şoförlükten Perde Arkası Deneyimlere Uzanan Kariyer Yolculuğu

Kerem Bürsin’in şoförlükten perde arkası deneyimlere uzanan kariyer yolculuğu: ilham veren dönüşüm ve başarı öyküsü.

23.08.2025
A+
A-

Kerem Bürsin, oyunculuk kariyerine adım atmadan önce zorlu bir süreçten geçti. ABTalks bölümüne konuk olduğu sırada gençlik yıllarında Amerika’da şoförlük yaptığını ve bu deneyimin hayatında önemli bir yer edindiğini dile getirdi. Ayrıca kadınlarla kurduğu dostluklardan bahsederken, Cinsellik olmadan da güçlü bağlar kurulabilir mesajını öne çıkaran açıklamalarda bulundu.

Kerem Bürsin: Şoförlükten Perde Arkası Deneyimlere Uzanan Kariyer Yolculuğu

İlk işinin sosyal medya ajansı olduğunu belirten Bürsin, kariyerine başlamadan önce uzun süre işsiz kaldığını ifade etti. Los Angeles’ta çalıştığı dönemdeki deneyimini şöyle anlattı: “Instagram yoktu o zamanlar. Annelerin blog yazdığı bir dönemdi. Ben de fenomen annelere toplu e-postalar atarak markalara ulaşmaya çalışıyordum.”

Çeşitli İşlerde Çalıştım başlığını anlattığı gençlik yıllarıyla ilgili olarak Boston’da üniversite eğitimi alan Bürsin, mezuniyet töreninde hipoglisemi nedeniyle bayılarak çenesini kırdığını söyledi. Oyunculuk öncesinde farklı alanlarda çalıştığını da paylaşan Bürsin, “Şoförlük yaptım, spor salonunda çalıştım, antrenörlük yaptım. İlk ücretli işim bir fast food reklamıydı. Bir sandviçten ısırık aldım ve bin dolar kazandım.” ifadelerini kullandı.

Kerem Bürsin: Şoförlükten Perde Arkası Deneyimlere Uzanan Kariyer Yolculuğu

Cinsellik Olmadan da Bağ Kurulur bölümünde kadın-erkek dostluğu konusundaki net görüşünü ifade eden Bürsin, toplumdaki hâlâ süregelen önyargılara karşı çıkarak şöyle konuştu: “Hayatım boyunca kadınlarla çok iyi arkadaşlıklarım oldu. Cinsellik olmadan da güçlü bağlar kurulabilir. Bunun aksini düşünmek bana mağara adamı zihniyeti gibi geliyor.”

Aile, Sadece Kan Bağı Değildir sözleriyle fiziksel olarak ailesinden uzak geçirdiği yıllara rağmen duygusal bağları koparmadığını vurgulayan Bürsin, aile kavramını “aile kan bağı değildir; güven ve yakınlıktır.” şeklinde özetledi. Ayrıca seçilmiş aile kavramını da benimsediğini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.