DOLAR 32,5878
EURO 34,8455
ALTIN 2.503,43
BIST 9.678,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Kendini Mi Band 4 sanan zeki bileklik tahlil! BİM’de satılan 49 TL’lik bileklik tahlil videosu ile Mi Band 4 sözde Smart Polo zeki bileklik …

12.06.2020
A+
A-

Son zamanlarda akıllı bilekliklerin fiyatının artması ile beraber kullanıcılar uygun fiyatlı bileklikleri tercih etmeye başladılar. Bizler de sizler için BİM’de satılan zeki bilekliği aldık ve yüksek fiyatlı bir zeki bileklikten ne farkları var karşılaştırdık!

Mi Band 4 sanki Smart Polo akıllı bileklik özellikleri neler?

49 TL fiyat etiketi ile BİM’de satılan zeki bileklik 0.96 inç büyüklüğünde nir ekrana sahip. Bu renkli ekran üzerinden bilgilerinizi görebiliyor, gelen arama ve sağlık durumu verilerinize de erişebiliyorsunuz. Zeki bileklik, spor konusunda zıplama, koşma gibi etkinlikleri ölçebiliyor. Yürek atışları ile beraber kanımızdaki oksijen oranını ve kan basıncını da ölçebilen bileklik, uyku konusunda kullanıcıları üzüyor. Bileklik, uyku takibi yapamıyor.

Akıllı bileklik arama yapmaya imkan vermiyor. Kullanıcılar telefonlarına gelen belli başlı bildirimleri görebildiği ama yanıt veremediği gibi aramaları da görebiliyor ama konuşma gerçekleştiremiyor. Zeki bileklik, iPhone ve Android telefonlarda kullanabileceğiniz bir uygulamaya sahip. Videoda da gösterdiğimiz bu dilekçe üzerinden tüm bilgilere de erişebilirsiniz.

Zeki bilekliğin özelliklerine ve bizlere vermiş olduğu ilk hissiyatı videomuzdan izleyebilirsiniz. Ayrıca videomuzun altına yorumlarınızı da belirtmeyi unutmayın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.