DOLAR 32,1879
EURO 35,0129
ALTIN 2.505,17
BIST 11.076,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Kendine ne yaptın Icardi? Son halini görenler gözlerine inanamıyor

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi, kilo problemleri nedeniyle taraftarların eleştirilerine maruz kaldı. Geçen sezon attığı gollerle takımını sırtlayan Icardi’nin bu sezon gol sayısında düşüş yaşaması ve kilolu görüntüsü taraftarları rahatsız etti. İdmanda çekilen bir fotoğrafı sosyal medyada yayılan Icardi’nin kilolu hali, taraftarların sert eleştirilerine neden oldu.

16.12.2023
A+
A-

Süper Lig devi Galatasaray’da gösterdiği performansla sarı-kırmızılı taraftarların sevgilisi olan Mauro Icardi, son haftalarda gol sayısında ciddi bir düşüş yaşıyor.

FAZLA KİLOLARI DİKKAT ÇEKTİ

Her zaman attığı gollerle gündem olan yıldız futbolcunun sosyal medyada yayılan bir fotoğrafı da taraftarları çıldırttı.

TARAFTARI ÇILDIRTTI

Çekilen fotoğrafta göbeği belli olan Icardi’ye sarı-kırmızılı taraftarlar büyük tepki göstererek bi an önce eski formuna dönmesini istedi.

İşte Icardi’nin son hali;

Kaynak: Haberler.com / Spor

Haberler.com

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.