DOLAR 32,5997
EURO 34,8019
ALTIN 2.497,50
BIST 9.472,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C
Sal 22°C

Kenan İmirzalıoğlu’ndan Sinem Kobal’a 60 bin liralık jest!

16.05.2019
A+
A-

Takvim Gazetesi’nin haberine göre bundan üç yıl önce Cunda’da bir ömür mutluluğa ‘evet’ diyen Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, evlilik yıldönümlerinde masalın başladığı yere gitti. Eşine yaptığı romantik jestlerle bilinen İmirzalıoğlu, evlilik yıldönümlerini kutlamak için önceki gün Kobal’la Ege’nin yolunu tuttu. İkili, konaklamak için de yıllar önceki dillere destan düğünlerinin yapıldığı Cunda Ortunç Otel’i tercih etti.

Geceliği bin 600 liralık odada konaklayan çift, gündüzleri de aşık oldukları Ege’nin tadını çıkardı.

EGE’DE AŞK…

Bugüne kadar aşklarını hep gözlerden uzak yaşamaya dikkat eden ikili, yaz sezonunun başlamamış olmasından dolayı da Ayvalık sokaklarında rahatça dolaşıp baş başa romantik anlar yaşadı. Yakışıklı oyuncunun 3. evlilik yıldönümünde eşine jesti bununla sınırlı kalmadı.

İmirzalıoğlu, güzel oyuncuya yıldönümü hediyesi olarak da Cartier marka 10 bin dolarlık (yaklaşık 60 bin lira) panter başlıklı bileklik hediye etti.

ÇİFTE JEST YAPTI

Başarılı oyunculuğunun yanı sıra romantik yanıyla da bilinen Kenan İmirzalıoğlu’nun bu jestleri ise akıllara Sinem Kobal’ın “Ben çok şanslı bir kadınım. Kenan, özel günleri asla unutmaz” açıklamasını geçirdi. Bu arada güzel oyuncunun ise eşi için özel yapım bir saat sipariş ettiği konuşulanlar arasında.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.