DOLAR 32,2919
EURO 35,0340
ALTIN 2.477,80
BIST 10.565,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Kayserispor’un yeni teknik direktörü yarın belli olacak

07.09.2023
A+
A-

Teknik direktör Çağdaş Atan’ın istifası sonrası Kayserispor’da göreve kimin getirileceği yarın belli olacak.

Süper Lig’de mücadele eden Kayserispor’da Çağdaş Atan’ın istifası sonrası yeni teknik direktörün kim olacağı yarın belli olacak. Yarın Kayseri’de toplantı gerçekleştirilecek toplantıya Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Kayserispor Sportif Direktörü Murat Duman, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve bazı milletvekillerinin katılacağı öğrenildi. Toplantıda Kayserispor’un transfer yasağının kaldırılması ile ilgili son gelişmeler ve teknik direktörlük koltuğuna hangi ismin geleceği konuşulacak. Toplantıda bir karar verileceği ve mutabakata varılan hocanın Kayseri’ye davet edileceği de öğrenildi.

Kayserispor’un yeni teknik direktör adayları arasında Ümraniyespor eski teknik direktörü Recep Uçar, uzun süredir çalıştırdığı Sivasspor’dan ayrılan Rıza Çalımbay, daha önce Kayserispor’u da çalıştıran ligin deneyimli teknik adamlarından Hikmet Karaman ve Süper Lig’de son olarak Giresunspor’da görev alan Hakan Keleş yer alıyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.