DOLAR 32,3909
EURO 34,8250
ALTIN 2.401,44
BIST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Katlanabilir telefon Motorola Razr için kötü haber!

04.02.2020
A+
A-

Samsung’un 11 Şubat‘ta yeni Galaxy S20 ailesinin yanı sıra Galaxy Z Flip isimli yeni katlanabilir telefon modelini de tanıtması bekleniyor. Galaxy Z Flip’in rakibi Motorola Razr da geçtiğimiz günlerde ön sipariş stoklarının tükenmesiyle gündemdeydi. Bugün ise mağaza stoklarına giren Motorola Razr ekran sorunları ile gündemde.

İsabetli sızıntılarıyla tanınan Max Winebach isimli Twitter kullanıcısı, Razr cihazlardaki bazı sorunları paylaştı. Mağaza stoklarına giren Razr cihazları deneyimleyen Max, Motorola’nın bükülme sorunlarıyla karşı karşıya kalacağını iddia etti. Birkaç farklı tweet ile iddialarını görsel ve videolarla destekleyen Winebach’in ardından Motorola Razr’ın da Galaxy Fold sorunlarını yaşayacağı düşünülmeye başladı.

Öncelikle Max, cihazın 1500 dolar‘lık fiyat etiketine rağmen kullanıcılara ucuz bir hissiyat verdiğini belirtti. Ayrıca ekran üzerinde cihazın katlanabilir noktalarında iki büyük çizginin oluştuğunu paylaştı. Çizgilerle birlikte cihazı birkaç kez katlayan Max, cihazdan çıkan gıcırtıları da videolu bir şekilde paylaştı.

This is the sound of the hinge on the Razr folding. It doesn’t sound good. The hinge also feels flimsy and cheap for a $1500 phone. The rep at this store said she was afraid to use it. pic.twitter.com/dCXZNlCF0P

— Max Weinbach (@MaxWinebach) February 2, 2020

Farklı kişilerin yayınladığı videolarla da bir günlük kullanımın ardından gıcırdamaya başlayan Motorola Razr, bir süre daha bazı sorunlarla gündeme gelecek gibi duruyor. Henüz konu hakkında şirket tarafından resmi açıklama gelmedi fakat sorunların satışları da etkileyeceği düşünülüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.