DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Kasasız alışveriş yaptık, aldıklarımızı hediye ediyoruz!

05.03.2018
A+
A-

Dünyada da henüz deneme aşamasında olan ve geleceğin ödeme deneyimi olarak kabul edilen kasa olmadan gerçekleştirilen alışveriş deneyimi, Türkiye’de ilk kez Cam Oda’da D&R, BKM Express ve Kanyon işbirliğindeki bu projeyle hayata geçti. Siz de kasasız alışveriş deneyimini yaşamak istiyorsanız, 31 Mart’a kadar Kanyon Cam Oda‘ya gidebilirsiniz.

Kasasız alışveriş nasıl yapılıyor?

Cep telefonlarında BKM Express uygulaması bulunan kullanıcılar, Kanyon Cam Oda’da seçtikleri D&R ürününün barkodunu KPay POS cihazına okutacaklar. POS cihazı ekranında oluşan QR kodunu ise BKM Express uygulaması ile okutarak ödemelerini kolay bir şekilde tamamlayabilecekler.

BKM Express uygulamasına henüz sahip olmayan kullanıcıların ise AppStore veya GooglePlay üzerinden BKM Express uygulamasını indirmeleri yeterli! Kullanıcılar kart numaralarının tamamını vermeden üyelik işlemlerini hızlıca tamamlayıp kolayca alışverişlerini tamamlayabiliyorlar.

Kasa olmadan alışveriş yaptık, aldıklarımızı hediye ediyoruz!

Kanyon Cam Oda’da BKM Express ile kasasız alışveriş yaptık, aldığımız hediyeleri de takipçilerimizle paylaşıyoruz. Yarışmaya videoyu izleyip, altındaki yarışma bölümündeki yönergeleri tamamlayıp katılabilirsiniz.

Vlog’umuzda hem yeni teknolojik alışverişi hem deneyimledik hem de BKM Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Serkan Yazıcıoğlu ile yeni teknolojiyi değerlendirdik. İyi seyirler…

 

Kasasız ödeme ile aldığımız hediyeleri dağıtıyoruz!

 

 

:: BKM Express kullanıyor musunuz?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.