DOLAR 32,3147
EURO 34,6684
ALTIN 2.409,50
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Karabük Üniversitesi’nden HIV İtiraflarına Yanıt

Karabük Üniversitesi’nin HIV itiraflarına verdiği yanıtlarla ilgili detaylı bilgilere bu içerikte ulaşabilirsiniz. Konuyla ilgili merak ettiklerinizi buradan öğrenebilirsiniz.

26.03.2024
A+
A-

Karabük Üniversitesi son günlerde sosyal medyada dolaşan HIV yaygınlığı iddialarına yönelik açıklamalarda bulundu. Üniversite yönetimi, iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirtti.

Üniversitenin Açıklaması

Üniversitenin Açıklaması

Karabük Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, Karabük’te HIV ve HPV vakalarında artış yaşandığı yönündeki iddiaların doğru olmadığı vurgulandı. Ayrıca, Karabük’ün güvenli bir şehir olduğu ve öğrencilerin eğitimlerine huzurlu bir şekilde devam ettiği belirtildi.

Asılsız İddialara Karşı Tepki

Asılsız İddialara Karşı Tepki

Üniversite yönetimi, ortaya atılan iddiaların tamamen asılsız ve uydurma olduğunu ifade ederek, bu tür paylaşımların öğrencileri ve vatandaşları rencide edici olduğunu belirtti.

Uluslararasılaşma Çalışmaları

Uluslararasılaşma Çalışmaları

Karabük Üniversitesi, uluslararası alanda saygın bir konuma sahip olmak için akademik çalışmalar ve uluslararası öğrenci alımı gibi faaliyetler yürüterek Türkiye’yi bilimde temsil etmeyi hedeflemektedir.

Karabük Üniversitesi’nin HIV İtirafı Hakkında Bilgiler:

  • İddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtilmiştir.
  • Üniversite yönetimi asılsız iddialara karşı tepki göstermiştir.
  • Karabük’ün güvenli bir şehir olduğu vurgulanmıştır.
  • Uluslararası öğrenci alımıyla bilimde öncü olma hedeflenmektedir.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.