DOLAR 32,3718
EURO 34,6936
ALTIN 2.392,15
BIST 10.179,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

Kara para aklama suçlamasıyla tutuklanan Dilan Polat ruh ve sinir hastalıkları hastanesine götürüldü

Kara para aklama suçlamasıyla 5 Kasım’da tutuklanan Dilan Polat’ın Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldüğü öğrenildi. Yapılan tetkiklerin ardından Polat tekrar cezaevine götürüldü …

31.12.2023
A+
A-

Kara para aklama suçlamasıyla 5 Kasım’da tutuklanan Dilan Polat‘ın Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldüğü öğrenildi. Yapılan tetkiklerin ardından Polat tekrar cezaevine götürüldü.

“PSİKOLOJİM İYİ DEĞİL” DEMİŞTİ

Dilan Polat, eşi Engin Polat, kardeşi Sıla Doğu’nun da aralarında olduğu 14 şüpheli, kara para aklama suçlamasıyla 5 Kasım Pazar Günü tutuklanmıştı. Avukatları Dilan Polat için psikolojisinin iyi olmadığı yönünde açıklamalar yapmıştı.

RUH SAĞLIĞI HASTANESİNE GÖTÜRÜLDÜ

2019 yılından beri antidepresan ilaç kullandığı öğrenilen Dilan Polat’ın ilaçları bittiği için 29 Aralık Cuma Günü Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi. Yapılan tetkiklerin ardından Polat yeniden Silivri’deki Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’na götürüldü.

HAPİSTEN MEKTUP GÖNDERMİŞTİ

Engin Polat’ın kız kardeşi Kübra Polat, Instagram hesabından Dilan Polat’ın kendilerine gönderdiği mektubun bir kısmını paylaşarak “Mektupları bugün ulaştı tam 2 sayfa, bir parçasını paylaşmak istedim. Sizi çok seviyorum, çocuklarınız annem ve bana emanet” dedi. Dilan Polat’ın 18 Kasım’da yazdığı mektupta ise şu ifadeler yer alıyor: “Çok özledim be Kübra’m. Size gelince hep iyiyim diyorum ama hiç iyi değilim. Boğuluyorum burada. Canım annem sizi öyle çok özledim ki. Canım Kübra’m hepinizi çok seviyorum. Şuan saat 20:30 öyle sıkıldık ki dört duvar arasında Nilgün ile beraber yürüdük oda içerisinde bir ileri bir geri… Bacaklarım ağrıyor. Her gün düşünmekten…”

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler.com

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.