DOLAR 32,3613
EURO 34,9886
ALTIN 2.311,25
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Kanser Raporu Nasıl Alınır?

09.06.2020
A+
A-

Kanser raporu, kişinin içinde bulunduğu sağlık durumundan dolayı çoğu farklı haktan yararlanmasını karşılayan özel bir belgedir. Bunun verilmesi esnasında öbür birçok ayırıcı özellik göz önünde bulundurulur. Kanserin hangi evrede olduğu, bunun ilerleyip ilerlemediği, tedaviye bir yanıtın verilip verilmediği gibi birdenbire fazla sorunun yanıtı gerekir. Mesela, tedavisi bitmiş ve bu hastalığı bundan böyle yenmiş olan bir kişinin bazı haklardan faydalanabilmek için bu raporu alması laf konusu değildir.

KANSER RAPORU HANGİ HASTANELERDEN ALINIR?

Kanser raporu nasıl alınır: Raporu alabilmek için süreci belirlenmiş hastanelerin üstünden derhal başlatmak gerekiyor. Buna tarafından üniversite hastanelerinden raporun alınması mümkündür. Emrindeki olan ve yine üniversite bünyesinde etkinlik bildiren daha ayrı kurumların üstünden de süreci hemen başlatabilirsiniz. Bütün bunlara ek olarak devlet hastaneleri de bu raporu veriyor. Son olarak eğitim ve araştırma hastanelerin de rapor sağlamakta.

KANSER RAPORU ALMANIN ŞARTLARI NELERDİR?

Kanser raporu nasıl alınır: Belirlenmiş şartlara sahip olan kişilerin bu raporu en kısa vakit içinde alması mümkündür. Bunlar şöyledir;

TC vatandaşı elde etmek gerekiyor. Bunun sahibi yapabilmek için yüzde 40 veya bunun üstünde bir engelin olması gerekli. Zeka Olarak dengesi olmayan şahısların mutlaka bir varisin yanına olması gerekiyor. Bunun yanı sıra kesin birtakım evrakların toplanması şart. Hastanelerin bu noktada kabul etmiş olduğu bir tetkik prosedürü vardır. Buna tam bir harmoni sağlanmak zorunda.

KANSER RAPORU ELDE ETMEK İÇİN GEREKLİ OLAN BELGELER HANGİLERİ?

Kanser raporu için gerekli olan birtakım belgeler söz konusu. Bunların içinde engelli kimlik belgesi var. Eğer bir kişinin fikir sağlığında can sıkıntısı varsa onun vasilerine ait olan kimlik kartının bulunması lazım. Buna ek olarak mahkemenin verdiği vasi belgesi hazırlanmış almak zorunda. Sağlık kuruluna rapor için yapılan başvurunun hazır olması gerekiyor.

Kanser raporu nasıl alınır: İlk olarak dilekçe yapılmalı ve randevu talep edilmelidir. Peşinde da sağlık durumu kurulunun toplanmış olduğu günde hastanede olmak gerekiyor. Bunun yanı sıra verilen evrakların eksiksiz bir biçimde doldurulması durum. Tüm bunların tamamlanmasıyla beraber raporu elde etmek fazla uzun sürmez. Bu Vesile Ile sunulmuş olan değişik fırsatlardan kullanmak muhtemel olacak. Bunların içinde malul aylığı var. aynı zamanda vasıta alacaklar için ilk kez ÖTV indirimi olmak üzere çoğu öbür fırsattan faydalanabilirsiniz. Şüphesiz bütün bunlar için süreci iyi bir biçimde yürütmek lüzumlu.

 

 

İLİşKİLİ HABERLER Kanser Önleyici Besinler

Kanser Önleyici Besinler

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.