DOLAR 32,5627
EURO 34,8130
ALTIN 2.418,56
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Az Bulutlu
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 20°C
Cts 19°C

Kanser Önleyici Altın Karışım Nasıl Hazırlanır?

01.10.2021
A+
A-

Hindistan’da yaşayan bireylerin dünyanın genelindeki insanlara oranla daha az kansere yakalandıkları belirlenmiştir. Bunun sebebi ise altın karışımdır. Peki, altın karışım nedir?

Hindistan’da yaşayan bireylerin dünyanın genelindeki insanlara oranla daha az kansere yakalandıkları belirlenmiştir. Bunun sebebi ise altın karışımdır. Peki, altın karışım nedir? 

Zerdeçalın içeriğinde bulunan kurkumin maddesinin açığa çıkabilmesi için yoğurda, kefire, ayrana veya süte ihtiyacı vardır. Kurkuminin etkilerini artırmak için karabiber, zeytinyağı ve sirke gibi maddelere ihtiyaç duyulur. Zerdeçalın bu besinlerden herhangi biriyle harmanlanmasına altın karışım denir. Altın karışımın faydaları nedir? Altın karışım nasıl hazırlanır?

ALTIN KARIŞIMIN FAYDALARI NEDİR?

– Altın karışım birçok hastalığın tedavisinde doğal antibiyotik olarak kullanılır.

– Bu karışım sindirim sisteminin olduğundan hızlı çalışmasını sağlamaktadır.

– Bağırsaklarda bulunan probiyotiklerin artmasına fayda sağlamaktadır.

– Metabolizmayı hızlandırır, kilo yakmayı kolaylaştırır ve kilo vermeye yardımcı olur.

– Kanser hücrelerini olumsuz etkiler kanser tedavisinde kilit bir rolü vardır.

– Karaciğer yağlanmasında karaciğerin yenilenmesini sağlar.

– İltihaplı hastalıkların tedavisine katkı sunar.

– Yaraların hızlı iyileşmesini sağlar.

– Kan şekerini dengeler.

ALTIN KARIŞIM NASIL HAZIRLANIR?

Bir su bardağı kefirin içerisine 1 çay kaşığı taze zerdeçal ilave ederek sonrasında 1 yemek kaşığı zeytinyağı, tatlandırmak için ise bal ya da tarçın ekleyin. Eğer isterseniz birkaç damla limon ya da doğal sirke de katabilirsiniz. Hazırladığınız karışımı aç iken tüketin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.