DOLAR 32,2486
EURO 35,0469
ALTIN 2.486,71
BIST 10.608,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Açık
İstanbul
22°C
Açık
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 24°C

Kafa Karıştırıcı Xbox odaklı yeni Bang & Olufsen hamlesi Xbox ve Bang & Olufsen ortaklığı hem merak uyandırıyor hem de şaşırtıyor. Ortaya çıkacak ürünün premium…

11.06.2020
A+
A-

Bilhassa üst segmente seslenen ürünlerde imzası bulunan Bang & Olufsen markası resmi Twitter hesabı üzerinden yeni bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda Xbox ile birlikte geliştirilecek ses odaklı bir ürünün sinyallerini veriyor. Yapılan paylaşımda bununla beraber çok şık çizgilere sahip bir ürüne de yer veriliyor.

Bang & Olufsen güçlerini birleştirdiğini duyurduğu bu paylaşımla birlikte oyuncu odaklı olacağı aşina bu yeni ürünün başarılı seslere odaklandığı ve tasarım açısından şık olacağını düşündüren cümlelere yer veriyor. Yakında bunun ne anlayış geldiğini duyuracaklarının müjdesini veren şirket, gerçekten de heyecanlandırıyor.

We are excited to announce that we have joined forces with @Xbox to create a new audio proposition catered for the high-end segment within #gaming, leveraging our core capabilities of sound, design and craft. More to come on what that means soon. #Xbox #BangOlufsen

— Bang & Olufsen (@BangOlufsen) June 9, 2020

Şirket oyun endüstrisine bir süredir girmek için araştırmalar yapıyor. Bu çalışmaların sonucunda Xbox’ı seçim eden Bang & Olufsen, oyuncu odaklı yeni aksesuar/aksesuarlar ile karşımıza çıkacak.

Bang & Olufsen Başkan Vekili Christoffer Poulsen konu hakkında  yaptığı açıklamada:

”Teknoloji oyunlarda kayda değer ölçüde gelişti ve ses deneyimini geliştirmek bizim için kayda değer rol oynayabileceğimiz bir alana dönüşüyor. Oyun endüstrisine girerek en iyi yaptığımız işi yerine getirmek istiyoruz. Şaşırtıcı tasarım ve sağlam işçilikle sarılmış doğaüstü ses performansı sunmak. Oyun sektöründe büyük bir ticari potansiyel görüyoruz ve Xbox’ta bu potansiyeli gerçekleştirmek için bu ideal ortağı bulduğumuza inanıyoruz. ” diyor.

Şu lahza için nasıl bir ürün ortaya çıkacak bilmiyoruz ancak tahminler büyük olasılıkla premium kulaklıklar ve üst düzey hoparlör çıkabileceği yönünde.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.