DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 19°C
Per 19°C

Kadir İnanır Yoğun Bakımda

Ünlü Türk oyuncu Kadir İnanır’ın yoğun bakımda olduğu haberleri gündemi sarsmış durumda. Kadir İnanır hakkında güncel durum ve detaylar.

28.03.2024
A+
A-

Sanatçı Kadir İnanır, Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘nde yoğun bakımda tedavi görmektedir. Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, İnanır’ın durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Sağlık Durumu ve Tedavi

İnanır dün geceden beri iyi gelişmeler göstermekte olup, sabah saatlerinde çekilen MR sonuçları olumlu çıkmıştır. Extübe edilmesinin ardından bilinci açık olan sanatçı, motor hareketlerinde de olumlu tepkiler vermektedir. Sağlam, İnanır’ın daha önce geçirdiği beyin ve akciğer ameliyatlarına da değinerek, tedavi sürecine dair detaylar paylaşmıştır.

Tedavi Süreci ve İyileşme Beklentisi

İnanır’ın sağlık durumu her geçen gün iyileşme göstermektedir. Sağlam, multidisipliner bir ekip tarafından takip edilen sanatçının tedavi sürecinin temkinli ve yavaş ilerletildiğini belirtmiştir. İnanır’ın iletişim kurabildiği ve fizik tedavisine devam edildiği vurgulanmıştır. Tedavinin devam edeceği, ancak her şeyin yolunda ilerlediği belirtilmiştir.

Umudun Sürdüğü Tedavi

İnanır’ın konuşma sürecinin ilerleyen günlerde beklenildiği, herhangi bir kalıcı sıkıntı olmadan düzelebileceği ifade edilmiştir. Sağlam, İnanır’ın tedavi sürecinin devam edeceğini ve her şeyin umut verici şekilde ilerlediğini belirtmiştir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.