DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

Beyaz Çayın Faydaları

18.09.2021
A+
A-

Yeşil çay ve siyah çay ile aynı bitkiden elde edilen beyaz çayın farkı, yapraklarının işleniş biçiminden kaynaklanmaktadır. Faydaları ile gündemden düşmeyen beyaz çay çoğu hastalığın şifası…

Yeşil çay ve siyah çay ile aynı bitkiden elde edilen beyaz çayın farkı, yapraklarının işleniş biçiminden kaynaklanmaktadır. Faydaları ile gündemden düşmeyen beyaz çay çoğu hastalığın şifası…

KALP SAĞLIĞINI KORUYOR

– Beyaz çay, vücudu kalp hastalıklarından koruyor. Düzenli olarak tüketilen beyaz çay kalp hastalıklarına yakalanma riskini azaltıyor.

ÇÜRÜK OLUŞUMUNU ÖNLÜYOR

– Beyaz çayın içeriğindeki bileşenler ile ağız sağlığını güçlendirir. Bakteri oluşumunu önler, dişlerde çürük oluşumunu engeller.

GÜÇLÜ KEMİKLER!

– Beyaz çay, özellikle 50 yaş ve üzerindeki bireyler meydana gelen osteoporoz hastalığına karşı kalkan görevi görüyor. Kemikleri güçlendiren bu çay, osteoporoza neden olan hücreleri durdurmayı sağlıyor.

KOLAJENLE YAŞLANMAYI ÖNLÜYOR

– Beyaz çay cildi korumanın etkili yollarından biridir. Beyaz çay, ciltte kolajen dengesini sağlayarak cilt yüzeyinin yaşlanmasını önlüyor.

KAN ŞEKERİNİ DENGELİYOR

– Beyaz çay, insülin seviyesini ve kan şekerini dengeler. Bu özelliği sayesinde şeker hastalığının önlenmesinde ve tedavisinde önemli bir rol oynar.

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.