DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

Kadınlar için ilişkide uyum mu yoksa çekim mi önemli?

12.05.2022
A+
A-

Sienna Miller ketçabı saç açıcı olarak kullanmış

Sienna Miller ketçabı saç açıcı olarak kullanmış

Sienna Miller saçını kınayla boyadıktan sonra sonuçtan hoşlanmamış ve kurtulmak istediğinde kınaya hiçbir şeyin nüfuz etmediğini fark etmiş. İşine yarayan tek şey ketçap olmuş. Bir yıl boyunca saçlarını doğal rengine döndürmek için saçına ketçap uygulamış.

Beyonce kaş jeli yerine stick yapıştırıcı kullanıyor

Beyonce kaş jeli yerine stick yapıştırıcı kullanıyor

Beyonce’nin makyaj sanatçısı, stick yapıştırıcının kaşları sabitlemek konusunda mucizeler yarattığına yemin ediyor. Kaşları iyi tuttuğunu, kolayca yıkandığını ve gözenekleri tıkamadığını iddia ediyor.

Margot Robbienin nemli dudaklarının sırrı meme ucu kremi

Margot Robbie’nin nemli dudaklarının sırrı meme ucu kremi

Margo’nun, dudak balmlarının aslında dudaklarınızı kurutan ve böylece dudak balmı satın aldıran katkı maddeleri içerdiğine dair küçük bir komplo teorisi var. Bu yüzden dudaklarına emziren anneler tarafından meme uçlarını yatıştırmak ve nemlendirmek için kullanılan meme ucu kremi uyguluyor.

Blake Lively muhteşem saçlarını mayoneze borçlu

Blake Lively muhteşem saçlarını mayoneze borçlu

Bu yöntemi annesinden öğrendiğini söyleyen Blake Lively, duşa girmeden önce saç uçlarına mayonez sürüyor. Bu yöntem saçlarını besliyor ve yumuşacık yapıyor, şampuanın etkilerinden saçları koruyor, saçları kurutmuyor. Hasar görmüş veya boyalı saçlar için bu yöntem özellikle etkili.

Chloë Grace Moretz yüzünü zeytinyağıyla temizliyor

Chloë Grace Moretz yüzünü zeytinyağıyla temizliyor

Chloë’nin doğal olarak güzel bir cildi olduğunu, genç ve güzel görünmesini pahalı ürünlere borçlu olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak kistik sivilceden muzdarip olan oyuncu yüzünü zeytinyağıyla temizlemenin ona çok yardımcı olduğunu söylüyor.

Lady Gaga yüzünü bantlarla şekillendiriyor

Lady Gaga yüzünü bantlarla şekillendiriyor

Lady Gaga’nın görünüşünü değiştirmek için sıklıkla peruk kullandığı bir sır değil. Ama muhtemelen bilmediğiniz şey, yüzünü şekillendirmek için de bant kullandığı. Onun için bu, gözlerini, yüzünü ve boynunu tam olarak nasıl şekillendirmek istediğine, neyi geri çekeceğine ve neyi olduğu gibi bırakacağına karar verebildiği yaratıcı bir süreç.

Suki Waterhouse saçlarına kolayla hacim kazandırıyor

Suki Waterhouse saçlarına kolayla hacim kazandırıyor

Bu, hacimsiz ince saçları olan insanlar için bir tüyo. Suki Waterhouse, saçı temiz olduğunda sönük göründüğünü söylüyor, bu yüzden bazen kola ile durulayarak saçlarına hacim ve doku kazandırıyor.

Nicole Kidmanın kızıl saçlarını kızılcık suyuyla korudu

Nicole Kidman’ın kızıl saçlarını kızılcık suyuyla korudu

Nicole Kidman’ın eskiden kızıl saçları vardı ve bu saç rengi çok çabuk solduğu için bakımı oldukça zordur. Çözümü kızılcık suyunda bulan Kidman, saçlarını bu kırmızı meyvenin suyuyla duruluyordu.

Shailene Woodley dişlerini kille fırçalıyor

Shailene Woodley dişlerini kille fırçalıyor

Ve tabii ki en tuhafını en sona sakladık. Sağlık taktikleriyle tanınan Woodley, dişlerini temizlemek için güvenli kil, hindistancevizi suyu, nane ve tarçın yağı karışımı kullanıyor. Dahası, dişlerinizi temizlemeyi bitirdikten sonra ev yapımı diş macununu yutmanın en iyisi olduğunu söylüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.