DOLAR 32,1732
EURO 34,9606
ALTIN 2.511,83
BIST 10.898,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Açık
İstanbul
25°C
Açık
Çar 22°C
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C

Kablosuz kulaklıklarda şarj derdi bitecek! Kablosuz kulaklıklar için kullanıcıların yakındığı pil süresi sorunu çözülüyor. JBL, kablosuz kulaklıklarda…

17.12.2019
A+
A-

JBL, bu iddialı fikir için Reflect Eternal isimli kulak üstü kablosuz kulaklar üzerinde çalışıyor. Marka, bu kulaklıklarda aynı zamanda klasik şarj edebilme yöntemini de kullanmaya devam edecek. Kullanıcılar isterse kısa bir sürede kulaklıklarını USB kablo aracılığı ile şarj edebilecek.

Firmanın verdiği bilgiye göre üreteceği bu kulaklıklar, kablo ile 15 dakika şarj edildiğinde 2 saat kullanım süresi sunacak. Öte yandan güneş gören yerlerde bulunduğunuzda ise herhangi bir şekilde kablo aracılığı ile kulaklıklığınızı şarj etmenize ihtiyacınız olmayacak.

JBL bir süredir üzerinde çalıştığı bu fikir için YouTube’dan bir video yayımladı. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Şirket şu anda bu kulaklıklara tüketicilerin ne derece talep oluşturacağını ölçmek için çalışmalar yapıyor. Bu çalışmalar da tatmin edici olursa kulaklıkların önümüzdeki yılın son çeyreğinde piyasada yer alması bekleniyor.

Kulaklıkların fiyatının 164 dolar civarında olacağı tahmin ediliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.