DOLAR 32,2081
EURO 34,8604
ALTIN 2.444,95
BIST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C
Per 20°C

Juventus, Marash Kumbulla’yı transfer etti

07.06.2020
A+
A-

Serie A takımlarından Juventus, bir yandan sezonun geri kalan haftaları için hazırlanırken, bir yana da yeni sezon aktarma çalışmalarını sürdürüyor. İtalyan basınında yer alan haberlere kadar Juve, Verona’nın sıkı savunma oyuncu Marash Kumbulla ile anlaşma sağladı. Juventus’un bu aktarma için kasasından 32 milyon Euro çıkacağı belirtilirken, 20 yaşındaki futbolcu ile 5 takvim kontrat imzalanacağı ifade edildi. Devlete Ait açıklamanın da kısa zamanda açıklanması bekleniyor.

Verona ile bu sezon 19 resmi maça meydana çıkan Marash Kumbulla gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üstüne çekmişti. Kumbala bu sezon keza 1 kere de gol sevinci yaşadı.
Arnavut futbolcuya Inter, Napoli, Lazio, Manchester United, Arsenal ve Chelsea’nin de ilgisi olduğu bahis edilmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.