DOLAR 32,5766
EURO 34,7968
ALTIN 2.510,43
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Jülide Ateş’ten Ece Üner’e sert tepki!

18.05.2020
A+
A-

Show TV Esas Haber sunucusu Ece Üner, Hediye Çağlayan’ın YouTube kanalına konuk oldu. Spikerliğe başladığı günleri anlatan Üner, Jülide Alev ile ilgili garip bir anısını paylaştığı sırada Armağan Çağlayan’la birlikte kahkahalara boğulmuştu.

Ece Üner, Jülide Alev’le ilgili olarak şu ifadeleri kullanmıştı: “2014’te ilk Show Asıl Haberi sunmaya başladığımda gençtim, yaşım küçüktü. Fazla röportaj talebi geliyordu ve röportajlarda şöyle diyordum: ‘Nevşin Mengü, şu, bu, biz alandan geliyoruz. Bir gün Alibeyköy su baskınında, ertesi gün depremde, ertesi gün savaşta, cephede. Bundan Böyle o kadar Türkiye güzeli olup haber sunmak yok’ dedim, iki hafta sonradan Jülide Ateş geldi yerime. Ben yerleri süpürerek çıktım.”

‘Sahadan gelmiyorlar diyenlere selamlama’

Jülide Ateş, Ece Üner’in kahkahalar içinde yaptığı açıklamalarına, bireysel sosyal medya hesabından yanıt verdi. Alev, şu ifadeleri kullandı:

“Ece Üner ‘Yerime Türkiye Güzeli geldi demiş, gülmüş’ …Cevap vermeyecek misin?
E desin… 2015’te yerine gelen kişinin hâlâ Türkiye Güzeli olduğunu düşünüyorsa; biz de onunla birlikte güleriz n’apalım.

Efendim ‘Zaten haberdar olan biliyor’ demek kolay fakat işte meslekte fazla uzun kalınca ve arşivlemeyince, gittiğiniz haberleri parmaklarınızla bir bir saymayınca çağırmak ama bilinmiyor… ya da görmezden varmak işlerine geliyor.

1990 yılında Türkiye Güzeli seçilen ben, üzerine Boğaziçi Üniversitesi’ni bitirdim, 91’de başladığım televizyonculuk maceramın ilk yıllarında Youngstar Galaxy, İyi Günler Türkiye, Kadir Çelik’le Nesnel gibi imza programlarda yer aldım…

Sadece Tarafsız programı için yaptığım haber sayısı 50’nin üzerindedir, kusura bakmayın bir bir sayamayacağım lakin hatırladığım kadarıyla, 1992 Kocaeli Cezaevi’nde hücrelere girdim, İstanbul Üniversitesi’nde kanunsuzluk dosyalarına, Anadolu’nun türlü kentlerindeki haber dosyalarına imza attım.

Üstüne Yakın Peşine Düşüp Takip haber programını, yeniden hem sahadan hem stüdyodan sundum. Ardından 1994’te Star Belli Başlı Haber’i sundum. Star’dayken kanalın logosunun Tele On olduğu gün yayından çıkıp bütün gece kanal kapatılmasın diye devlet büyükleriyle sabaha dek yayındaydım.

1995’te New York’ta ABC, CBS ve NBC’de stajlarımı tamamlayıp Kanal D Esas Haber koltuğuna oturdum. 1996’da Bayrampaşa Cezaevi’nde hükümlülerle yaptığım röportajlar CNN International’da yayınlandı, Bülent Ecevit, Rauf Denktaş ve Abdullah Gül’le yaptığım Kıbrıs konulu röportajlar tekrar CNN International’da yayınlandı. 1995’te Atlanta’da CNN International’da canlı yayında Kral Hüseyin’e soru sordum.

1996-2007 döneminde 10 yıl TGRT’de, su baskını, deprem, güneş tutulması, İmralı, hal, itfaiye, gitmediğim haber kalmadı. Zelzele demişken sadece Düzce ve İzmit’te sallanan binaların üstünde yok; Yunanistan depreminde de sahadaydım. Yunan televizyonlarına misafir, Yunan gazetelerine manşet oldum. Arada bundan böyle hatırlamıyorum, kaç seçim yaşanıp kaç hükümet değiştiyse hepsinde yayındaydım.10 yıl TGRT, yolculuk döneminde NTV, sonradan Habertürk… Ardındaki Show Haber’de tarihinin en yüksek ratinglerinin alındığı dönem, 2018′ de istifam ve şimdi 40 programı.

Sahadan gelmiyorlar diyenlere selam.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.