DOLAR 32,3154
EURO 35,1147
ALTIN 2.292,51
BIST 9.065,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Açık
İstanbul
20°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Okan Karacan cinsel tacizden gözaltına alındı!

21.08.2021
A+
A-

TV100’den Levent Albayrak’ın haberine göre çalışırken taciz edildiğini iddia etti. İş arkadaşları genç kızın sözleri üzerine taciz şüphelisinin peşine düştü yakaladı o kişi ünlü bir isim çıktı. İstanbul Beşiktaş’ta garsonluk yapan Y.K. isimli kadın lokantanın dışındaki masaya oturan müşterilerden sipariş alıyordu. İddiaya göre bir kişi kalçasına dokundu, sonrasında yürüyüp gitti.

Tacize uğradığını söyleyen genç kız durumu iş arkadaşlarına anlattı. Arkadaşları taciz şüphelisini lokantanın biraz ilerisinde durdurdu. Durdurulan kişi sunucu ve şovmen Okan Karacan’dı. Olay yerine polis çağırıldı. Ünlü sunucu gözaltına alındı emniyet müdürlüğüne götürüldü.

Tacize uğradığını iddia eden kadın ifadesinde “İş yerinde dışarıda sipariş alırken bir kişi kalçama dokunarak beni taciz etti ve yoluna devam etti. Beni taciz eden kişinin Zeki Okan Karaca olduğunu emniyette öğrendim. Kendisinden şikayetçiyim” dedi.

Gözaltına alınan Okan Karacan ise suçlamaları kabul etmedi, genç kadını daha önce hiç görmediğini söyledi ve şu ifadeleri kullandı:

Oğlumla birlikte evime giderken tanımağım adamlar beni durdurdu. “Sen bu kadını elledin, para vereceksin” dediler. Bana iftira atan Y.K adlı kadından davacı ve şikayetçiyim.

Okan Karacan ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Cumhuriyet Savcılığı ünlü sunucu hakkında “cinsel taciz” suçlaması ile soruşturma başlattı.

Okan Karacan’dan tv100’e açıklama 

Ünlü sunucu Okan Karacan hakkındaki taciz iddialarıyla ilgili TV100’e açıklama yaptı. Karacan 26 yıldır göz önünde yaşayan bir aile babası olduğunu belirterek “Olayın benimle bir ilgisi yok. İki hafta önce karakola gittim. Tanımadığım bir hanımefendi hakkımda şikayetçi bulunmuş. İfademi verdim. Ben de kendisinden iftira suçundan şikayetçi oldum” dedi.

Emniyet tutanaklarına göre Karacan 13.08. 2021 günü saat 19:00 da gözaltına alınarak Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Karacan’ın Aile içi ve Kadına Yönelik Şiddet Bürosu’nda ifadesi alındı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.