DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

JBL GO 2 inceleme – Uygun fiyatlı ve suya dayanıklı kablosuz hoparlör!

25.08.2018
A+
A-

JBL Go 2 özellikleri

Go 2, fiziksel ve teknik olarak, serinin en gelişmiş modeli olma özelliğini taşıyor. Güçlendirilmiş kasa yapısı sayesinde, IPX7 sertifikasına sahip. Bu da, Go 2 modelini, suya geçirmez hale getiriyor. Bu sayede, su altında da müzik dinlemeye devam edebileceksiniz. 730 mAh batarya, Bluetooth 4.1 kablosuz bağlantı desteği, 3.5 mm bağlantı noktası gibi özelliklere sahip olan hoparlör, her ortamda ihtiyacınızı fazlası ile karşılayacaktır.

JBL Go 2 inceleme

Uygun fiyatlı ve bluetooth destekli bir hoparlör arıyorsanız, Go serisine yakından bakmanızı tavsiye ediyoruz. Tüm modeller, 5 saat ve 5 saate varan pil ömrü ile öne çıkıyor. Kablolu ve kablosuz olmak üzere, iki farklı kullanım modunu da desteklemeleri önemli bir detay. Hissedilir seviyedeki bas deneyimi ve net tiz sisleri berrak bir şekilde duyabilirsiniz.

Galaxy Note 9 ön inceleme

Taşınabilirlik noktası da önemli bir detay. Go serisi, 200 gram ağırlığı bulmayan fiziksel tasarımı ve küçük kasa yapısı sayesinde, olduğunuz her yerde taşıma konusunda büyük kolaylık sağlayacak. https://www.youtube.com/watch?v=TFRGLD3vHeE

JBL GO 2 tasarımı

JBL’nin Go 2 adını verdiği kablosuz hoparlörün, önceki modellere kıyasla en dikkat çekici yönü, suya tamamen dayanıklı olması. IPX7 sertifikası sayesinde, su altında da çalışmaya müsait olan bu modeli, dilediğiniz her yerde kullanabilirsiniz. Cihazın üst kısmında yer alan butonlar ile hem ses kontrolü hem de eşleşme modu açılabiliyor. Tuşların yapısı, kolay bir kullanıma imkan sunuyor. Go 2 modelinin, küçük ve hafif tasarımı da, her yere rahatlıkla götürebilmenizi sağlayacak.

The post JBL GO 2 inceleme – Uygun fiyatlı ve suya dayanıklı kablosuz hoparlör! appeared first on Teknoloji Haberleri – ShiftDelete.Net.

]]>

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.