DOLAR 32,3808
EURO 34,6083
ALTIN 2.388,38
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Çar 17°C
Per 19°C
Cum 18°C
Cts 19°C

İzzet Yıldızhan’dan çarpıcı ‘şiddet’ itirafı!

08.06.2020
A+
A-

“Amerika’da polis şiddetine maruz kalmıştık”

Habertürk’ten Iftihar Aydın’ın haberine göre saçlarını kestirerek imaj değiştiren Yıldızhan, ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtladı. 

57 yaşındaki Yıldızhan, ABD’nin Minnesota eyaletinde polis şiddeti sonucu yaşamını yitiren George Floyd hakkında konuştu.

Yıllar önce konser için gittiği Amerika’da polis şiddetine maruz kaldığını itiraf eden İzzet Yıldızhan, şu ifadeleri kullandı: “Amerika yıllar her tarafında sömürdüğü, alev yerine çevirdiği birçok ülkenin vebalini ödüyor. Orası tam anlamıyla bir polis devleti. Onlara baktıkça bizim şanlı polisimizin değerini daha iyi anlıyorum ve ‘İyi ama’ diyorum. Besbelli hiçbir şey yokken, orkestra ekibimden bir arkadaşımı tutuklamaya kalktılar. Ben ve ekibim polis şiddetine maruz kalmıştık. Orada ama adaletsizliği yaşayan bilir. Yazık gerçekten!”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.